INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

A ieșit din comă! Veste bună pentru portarul lui PSG lovit cu copita-n cap de un cal: „Facem pași mici înainte, vedem deja lumina"

Sergio Rico
Sergio Rico

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 17:11 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 17:24

Alba Silva, soția lui Sergio Rico, goalkeeperul lui Paris Saint-Germain victimă a unui traumatism cranian după ce a fost izbit cu copita în cap de un cal, a dezvăluit astăzi că fotbalistul a ieșit din coma indusă la spitalul din Sevilla.

Încă din 28 mai, Sergio Rico era în comă indusă, la spitalul Virgen del Rocio din Sevilla. După zece zile, portarul lui Paris Saint-Germain a părut să își revină, doctorii reducându-i treptat sedarea, dar s-a dat din nou alarma, pentru că semnele nu erau bune deloc. Starea lui se înrăutățea, în loc să-și revină.

Soția lui Sergio Rico: „Totul avansează lent, trebuie să avem multă răbdare"

Astăzi, la 22 de zile de la internare, prima veste cu adevărat bună. Soția lui Sergio, Alba Silva, a anunțat că fotbalistul a ieșit din comă, confirmând o evoluție a stării sale.

„Facem pași mici înainte, vedem deja lumina", a declarat Alba pentru TeleCinco. „Puțin câte puțin, știam încă de la început că mergem înainte. Dar totul avansează lent, trebuie să avem multă răbdare".

Mesaj sfâșietor pentru Sergio Rico: „Dragostea mea, nu mă lăsa singură"

Alba a fost mereu alături de Sergio la spital. Luni, 29 mai, în a doua zi după internare, partenera jucătorului a postat pe social media: "El e foarte puternic". Marți însă, mesajul ei a fost sfâșietor: „Dragostea mea, nu mă lăsa singură, căci îți jur, nu pot și nu știu cum să trăiesc fără tine. Te așteptăm, viața mea. Te iubim atât de mult".

You First, agenția care îl impresiariază pe Rico, a comunicat atunci pe Twitter: „Sergio e pe mâini bune, luptând pentru a-și reveni, în timp ce echipa medicală de la Virgen del Rocio îi oferă cel mai bun ajutor. Trebuie să fim prudenți".

Sergio Rico era la pelerinajul Romeria del Rocio

Cum s-a întâmplat totul? În noaptea de 27 spre 28 mai, chiar după meciul în care PSG a remizat la Strasbourg (1-1), cucerind al 11-lea titlu de campioană, goalkeeperul a primit acceptul clubului și a zburat direct spre Andaluzia. A aterizat la Malaga, de unde a călătorit spre satul El Rocio, din regiunea Huelva, pentru pelerinajul Romeria del Rocio de Huelva.

În acea duminică, dimineață, a fost victima accidentului. O variantă prezentată la acea vreme: un cal liber ar fi intrat în calul pe care se afla Sergio Rico, fotbalistul ar fi căzut și ar fi fost lovit de mai multe ori cu copita în cap. Paramedicii au intervenit, fiind transportat de urgență cu elicopterul la spital.

De ce îl pune PSG antrenor pe Luis Enrique! Mână forte, inteligență, personalitate » Și l-ar putea convinge pe Kylian Mbappe să rămână la Paris
FRANȚA
De ce îl pune PSG antrenor pe Luis Enrique! Mână forte, inteligență, personalitate » Și l-ar putea convinge pe Kylian Mbappe să rămână la Paris
Barcelona și-a prezentat noul transfer: un fundaș central de 19 ani » Are o clauză imensă
BARCELONA
Barcelona și-a prezentat noul transfer: un fundaș central de 19 ani » Are o clauză imensă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează