INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Din lider, s-a prăbușit pe locul 5! Neașteptata transformare a fostei campioane de iarnă în Serie A

Din lider în Serie A, s-a prăbușit pe locul 5! Neașteptata transformare a lui AC Milan
Din lider în Serie A, s-a prăbușit pe locul 5! Neașteptata transformare a lui AC Milan

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2021 11:39 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 16:41

Din spaima deplasărilor în Serie A, având patru victorii la rând (după „accidentul” Spezia), AC Milan tremură acum pentru locul de Liga Campionilor, după 0-3 cu Lazio!

Campioană de iarnă și fost lider până acum două luni și jumătate, trupa lui Stefano Pioli nu mai rezistă ritmului impus de Inter (are 5 puncte în ultimele 7 etape) și dovedește clar limitele lotului. Absența lui Zlatan Ibrahimovici atârnă greu, defensiva suferă tot mai tare, încasând gol pentru al șaptelea meci la rând. Iar antrenorul rossonerilor dă vina pentru o eroare de arbitraj (chiar după consultarea VAR!) la golul de 2-0 al lui Correa ("doppietta" ieri), precedat de un fault al lui Lucas Leiva la Hakan Çalhanoğlu.

AC Milan, traseu infernal până la final

Și nici calendarul ultimelor cinci runde nu o ajută deloc pe AC Milan. Are deplasare pe ”Allianz Stadium” contra lui Juventus, acasă cu Benevento și Cagliari plus ”afară” cu Torino, toate adversare amenințate cu retrogradarea, și apoi, epilogul, cu Atalanta (locul 2) la Bergamo!

VIDEO Adevăratul motiv pentru care Contra a plecat de la AC Milan: „Este cel mai mare regret al carierei”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Radu Drăgușin ar putea schimba echipa » „Juventus este gata să îl ofere la schimb cu argentinianul”

„Insistă pentru Ianis Hagi” » Spaniolii titrează azi: „E una dintre obsesiile antrenorului”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează