INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Radu Drăgușin ar putea schimba echipa » „Juventus este gata să îl ofere la schimb cu argentinianul”

Radu Drăgușin, Juventus
Radu Drăgușin, Juventus

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2021 11:20 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 11:44

Radu Drăgușin (19 ani) a semnat prelungirea contractului cu Juventus la începutul lunii aprilie, dar ar putea părăsi „Bătrâna Doamnă” la finalul acestui sezon. Fundașul român ar putea ajunge la Ajax Amsterdam.

Aflat sub contract cu Juventus până în 2025, Drăgușin ar putea fi utilizat drept „monedă de schimb” în transferul lui Nicolas Tagliafico de la Ajax. Juventus îl vrea pe fundașul stânga argentinian, în vârstă de 28 de ani, și ar dori să îl trimită pe Drăgușin la Ajax astfel încât costul lui Tagliafico să fie micșorat.

Radu Drăgușin, la Ajax?

Tagliafico este dorit și de Inter, dar Juventus consideră că trimiterea lui Drăgușin la Amsterdam reprezintă un atu în fața rivalilor.

„Juventus este gata să îl ofere pe Radu Drăgușin pe tavă, ceea ce ar micșora prețul cerut pentru argentinian cu 20-25 de milioane de euro”, scriu cei de la Calciomercatoweb.

3 milioane de euroeste cota lui Radu Drăgușin pe Transfermarkt.com. Valorea estimată a lui Tagliafico este de 25 de milioane

4 meciuriare Radu Drăgușin la prima echipă a lui Juventus

VIDEO. Florin Manea, anunț despre Radu Drăgușin: „Un asemenea transfer te poate îmbogăți”

Mai multe știri despre stranieri:

Cosmin Moți se retrage la finalul sezonului » Care este motivul și ce va face în continuare

„Insistă pentru Ianis Hagi” » Spaniolii titrează azi: „E una dintre obsesiile antrenorului”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
aurelianionut
aurelianionut  •  27 Aprilie 2021, 13:52

Nu-i de Juventus...mai bine sa plece.Oricum,nu-i nici de Ajax...o sa ajunga prin Belgia,Cehia etc...Dar na,presa....ba,Juve vrea sa scape de el....dar suna mai bine..ca pleaca la schimb:)))de,e roman..iar presarii au orgoliu:))...Ce drac'sa faca Juve cu el?Doi jucatori sunt de Juve,dupa parerea mea...Unul e Stefan Radu si celalalt Nicolae Stanciu..in rest praf si pulbere

ciuke
ciuke  •  27 Aprilie 2021, 12:29

O ia pe urmele lui Razvan Marin...

gemina
gemina  •  27 Aprilie 2021, 12:13

Ajax i s -ar potrivi ca o mănușa ! Succes !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează