INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Revine în Serie A, dar nu la Inter! Acord cu Chelsea pentru Romelu Lukaku

Romelu Lukaku revine în Serie A. Foto: Instagram
Romelu Lukaku revine în Serie A. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 16:31 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 16:31

Romelu Lukaku (30 de ani), atacantul lui Chelsea, va juca în sezonul viitor la Juventus. Ziarul La Repubblica a publicat detaliile transferului: 40 de milioane suma de transfer și 12 milioane brut salariul anual al belgianului.

A jucat la Inter în sezonul trecut, iar acum se mută la Juventus! Romelu Lukaku era înțeles de mai multă vreme cu squadra bianconera, dar nu exista acord cu Chelsea. Londonezii au ținut la preț și au obținut o sumă de 40 de milioane de euro (inclusiv bonusurile), a dezvăluit La Repubblica.

Jurnalul italian susține că atacantul dorit în mod expres de antrenorul Allegri va câștiga din salariu 12 milioane de euro brut (9 milioane net).

Zi uluitoare în Superligă! U Cluj vrea să-l dea afară pe Toni Petrea și să-l instaleze pe proaspătul demis Eugen Neagoe!
ANTRENOR
Zi uluitoare în Superligă! U Cluj vrea să-l dea afară pe Toni Petrea și să-l instaleze pe proaspătul demis Eugen Neagoe!

Romelu Lukaku refuză Arabia Saudită

Chelsea putea să-l vândă pe internaționalul belgian în Arabia Saudită cu 50 de milioane, însă „Big Rom” nu a acceptat mutarea, deși în Golf ar fi avut 50 de milioane de euro pe an până în 2025! În acest fel, „Bătrâna Doamnă” se pune la adăpost în eventualitatea în care Dușan Vlahovic va pleca în această fereastră de mercato, sârbul fiind curtat de PSG și Real Madrid

Gazzetta dello Sport l-a criticat recent, scriind că pune latura financiară pe primul loc: „S-a umplut de bani, dar s-a pierdut singur. Lukaku a schimbat șase cluburi și a căutat salarii cât mai mari, devenind specialist în contracte de aur”. Romelu a răspuns criticilor de pe Instagram cu mesajul: „Când ura nu mai funcționează, atunci vine minciuna”.

Romelu Lukaku, acuzat că a trădat-o pe Inter

Inter s-a retras din cursa pentru Romelu, decizia fiind să nu mai liciteze peste oferta de 30 de milioane de euro plus bonusuri făcută lui Chelsea

Când au aflat că în paralel, Lukaku negocia și cu rivala de moarte, Juventus, conducătorii nerazzurri au luat foc, iar fanii echipei lui Inzaghi l-au considerat „trădător”. Inter avea un acord pentru împrumut cu Chelsea până în 2024 de 12 milioane de euro, iar Lukaku ar fi primit un salariu de 10 milioane de euro brut.

Citește și:

Marius Ștefănescu a semnat până în 2026

Fabrizio Romano anunță un transfer-bombă: internaționalul român merge în Premier League

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close