INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus - Inter 3-2 » 5 goluri, două eliminări și o prestație horror a arbitrului pe „Allianz”

Juventus - Inter 3-2  // foto: Guliver/gettyimages +7   FOTO
Juventus - Inter 3-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 20:48 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 22:32

Juventus a câștigat cu mari emoții derby-ul cu Inter, scor 3-2, și urcă pentru moment pe locul 4 în Serie A.

Inter a mers pe „Allianz” din Torino din postura de campioană, dar nu a capitulat ușor în fața unui Juventus care avea nevoie de victorie ca de aer. În minutul 24, „Bătrâna doamnă” a primit penalty, iar Cristiano Ronaldo l-a executat. Handanovic a apărat, dar mingea a revenit cu noroc la Cristiano, care nu a iertat din câțiva metri. A fost al 777-lea gol din cariera lui Cristiano Ronaldo, al 101-lea doar pentru Juventus.

+3 FOTO

În minutul 35, Romelu Lukaku a egalat, tot de la punctul cu var, dar gazdele au intrat la cabine în avantaj după reușita lui Juan Cuadrado din 45+3. Traiectoria balonului, deviat, l-a păcălit pe Handanovic.

Repriză incredibilă în Inter - Juventus

Cu 10 minute scurse din a doua repriză, Inter a beneficiat de eliminarea lui Rodrigo Bentancur. Mijlocașul lui Juventus a luat al doilea „galben” după un fault. Controlul meciului a fost preluat de Inter, iar în minutul 82 nerazzurrii au avut o ocazie uriașă. Szczesny și-a salvat echipa la lovitura de cap a lui Vecino, cu pământul.

La un minut distanță, în momentul unei centrări a lui Nicolo Barella, Giorgio Chiellini a căzut de lângă Lukaku. Mingea l-a lovit pe veteranul din defensiva bianconera și a intrat în poartă. Inițial, „centralul” Gianpaolo Calvarese a dictat fault în atac, dar după ce a revăzut vaza pe monitorul de la marginea terenului, a validat, pe bună dreptate, golul campioanei.

Penalty eronat dictat pentru Juventus 

Echilibrul pe tabelă s-a păstrat doar 5 minute, pentru că Juve a primit un penalty cadou din partea arbitrului în minutul 86. Într-un duel Cuadrado - Perisic, fotbalistul lui Inter a fost lovit de Cuadrado, dar arbitrul a considerat că Perisic a faultat și a dictat penalty pentru gazde. De această dată nu a revăzut faza cu ajutorul video-arbitrajului, iar Cuadrado a transformat penalty-ul.

+3 FOTO

Ambele echipe au terminat meciul cu câte 10 jucători pe teren, după ce Marcelo Brozovic a primit cartonașul roșu în minutul 90+2. Croatul a comis un fault dur, din spate, asupra lui Cuadrado, aflat în plin fuleu.

Clasament Serie A: Juventus urcă pe 4

Juventus obține 3 puncte cruciale în lupta pentru locurile de Liga Campionilor. Echipa lui Andrea Pirlo ajunge pe 4, cu 75 de puncte, două peste Napoli, care are un meci în plus de jucat.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Claudiu Keșeru, spectacol în Bulgaria! Două assisturi de finețe pentru Ludogorets

Ianis Hagi, întâmpinat cu un sicriu verde » Incidente la sărbătoarea lui Rangers

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dexter
dexter  •  16 Mai 2021, 15:02
Postat de ripensistu pe 15 Mai 2021, 21:37

rubentus cea mai cocalara si *** echipa din istoria Italiei, toate echipele sa puna mana de la mana astfel incat sa isi castige AC Milan si Napoli meciurile si sa pice astia in Europa League, acolo unde ar trebui sa joace de acum in viitorul apropiat. Ar fi o palma superba pentru cocalarii cr7 si agnelli, ar mai lipsi ca rubentus sa fie dezafiliata, exclusa din competitiile europene sau retrogradata ca pe vremuri pentru ce a facut cu super liga.

Toate comentariile tale sunt de o prostie atat de pură...

reteleanu
reteleanu  •  15 Mai 2021, 22:17

desigur, am pus juve solist si cr7 gol, cota 2.50. juve n-are nicio emotie sa se duca in UCL. la meciurile lui napoli si milan arbitrii vor fi imbracati in negru. cu dungi albe.

dora
dora  •  15 Mai 2021, 21:43

Comedie de meci cu arbitrul principal pe post de bufon. Lukaku era intr-o usoara pozitie de off-side, cu mâna, în momentul pasei. Apoi, in compensatie, gazdele primesc 11 metri. Dar nici Inter nu prea a ”tras” in acest meci !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează