CAMPIONATE  ·  SERIE A

SERIE A. Mario Balotelli a dat-o din nou în bară! De ce vrea Brescia să-l dea afară

Mario Balotelli nu-și justifică salariul de 1,5 milioane E (are 3 milioane bonus dacă Brescia evită retrogradarea. Are 5 goluri în 19 meciuri // Sursă foto: Getty
Mario Balotelli nu-și justifică salariul de 1,5 milioane E (are 3 milioane bonus dacă Brescia evită retrogradarea. Are 5 goluri în 19 meciuri // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat miercuri, 27 mai 2020 12:14

SERIE A. Mario Balotelli (29 de ani, atacant) a lipsit nemotivat la una dintre ședințele „facultative” și a transmis că „se simte rău”. Brescia i-ar putea rezilia acordul.

Cele două luni de carantină l-au dat peste cap pe Mario Balotelli. Atacantul de 29 de ani nu mai are chef de fotbal și nu s-a prezentat marți la antrenamentul Bresciei, după ce se pregătise doar cu echipa de tineret. 

Deși deocamdată oficial prezența e „facultativă", atitudinea lui Balo i-a scos din sărite pe oficialii „rândunelelor", care i-au mai reproșat forma fizică slabă din acest an. Acum însă, scrie Gazzetta dello Sport, avocații clubului studiază rezilierea contractului scadent în iunie.

Mario Balotelli a ratat și testele de coronavirus!

Diego Lopez l-a așteptat marți degeaba în cantonamentul de la „Torbole Casaglia". Mario a lipsit și, susține el, le-ar fi transmis doctorilor că se simte rău, având probleme intestinale! Conducerea ultimei clasate din Serie A s-a revoltat și pentru că el trebuia să facă în aceeași zi al doilea set de teste anti-COVID-19 și pentru a depista anticorpii. 

Balotelli nu s-a omorât cu firea nici la sesiunile online în perioada izolării, motive ca Brescia să renunțe la el. N-ar putea să îl concedieze doar în cazul (puțin probabil) salvării de la retrogradare. Atunci i s-ar prelungi automat acordul cu 2 ani.

Mario s-a trezit însă azi mai devreme și s-a prezentat la antrenamentul pe care l-a făcut singur, după care a discutat și cu directorul sportiv Stefano Cordone, încercând să aplaneze conflictul.

Citește mai multe știri din Serie A:Cazul care a șocat Italia. Fată violată de 3 români: „Am fost obligată să-mi dau pantalonii jos, iar ei...„
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga Campionilor
Tragerea la sorți
Digi 1
19:30 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Brentford - Fulham
Digi 2
20:00 Fotbal, La Liga
Sevilla - Levante
Digi 3, Telekom 2
20:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Cadiz
Digi 4
21:45 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Liverpool - Arsenal
Digi 1
21:45 Handbal M
Celje - Kiel
Digi 3
22:30 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Barcelona
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1