INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Caz șocant la un club mare din Spania! Fostul star de la Real Madrid dezvăluie că a fost agresat de directorul sportiv

Isco dezvăluie că a fost agresat de directorul sportiv de la Sevilla. Foto: Imago Images
Isco dezvăluie că a fost agresat de directorul sportiv de la Sevilla. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 11:48 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 11:50

Unul dintre cei mai talentați jucători spanioli ai ultimului deceniu, Isco (31 de ani) povestește un episod sumbru trăit în cele patru luni la Sevilla. A avut un conflict cu directorul sportiv Monchi, care a sărit la bătaie: „M-a atacat. M-a prins de gât”.

Isco are doar 31 de ani, însă e liber, fără echipă, și nu din 30 iunie, ci de șapte luni, de când a rupt contractul cu Sevilla, la jumătatea sezonului trecut. Deocamdată, se pregătește singur și caută un club nou. Rămâne talentul său extraordinar, rămân cele 19 trofee, inclusiv cinci Ligi ale Campionilor, în nouă ani la Real Madrid.

Avertisment pentru Hagi de la un insider: „Mister, ai grijă la acest jucător! Calificarea e deschisă”
sheriff - farul
Avertisment pentru Hagi de la un insider: „Mister, ai grijă la acest jucător! Calificarea e deschisă”

Isco a ajuns la psiholog: „Am simțit că trebuie să mă opresc, să fac terapie”

În ultimele șase luni, a avut grijă de el, de psihicul său. Era la pământ. „În ianuarie, am simțit că trebuie să mă opresc, să fac terapie, să-mi pun ordine în viață, în gândurile mele”, a dezvăluit playmakerul în interviul pentru Marca

M-am lăsat pe mâna psihologului. E important să fie un profesionist care să te învețe cum să-ți controlezi sentimentele, conflictele interne și cu persoanele din jur, cu meseria ta”, a adăugat Isco.

Caz șocant la un club mare din Spania! Fostul star de la Real Madrid dezvăluie că a fost agresat de directorul sportiv
Isco. Foto: Marca

Situația s-a schimbat dramatic pentru Isco: „Monchi, nu ești corect cu mine”

După cinci ani de tăcere, Isco a vorbit din nou. Și a scos la lumină un episod sumbru trăit la Sevilla. Războiul cu Monchi, directorul sportiv al clubului andaluz. „Mi-am reziliat contractul la Real și Julen Lopetegui era la Sevilla. 

M-a sunat, mi-a spus că mă iubește, el fusese unul dintre antrenorii la care jucasem cel mai bine. Aveam oferte și din Italia, dar am ales Sevilla”. Ulterior, a fost demis Lopetegui, înlocuit cu Jorge Sampaoli, iar situația lui s-a schimbat dramatic.

Când se apropia perioada de transferuri de iarnă, am văzut multe lucruri ciudate. În primul rând, mi-au chemat agentul pentru a găsi o cale să plec, fără să discute înainte cu mine. M-am dus să vorbesc direct cu Monchi. I-am zis: «Uite ce am auzit, nu știu ce se petrece, nu știu dacă mă iubești sau nu. Fii sincer cu mine și vom rezolva totul fără probleme»”.

Acea discuție nu l-a ajutat deloc. „Voiam doar să aflu planul clubului și el a început să spună că vreau să plec, ceea ce nu era adevărat, și mă suna zilnic, hărțuindu-mă pentru a semna rezilierea. M-am întors la Monchi: «Nu ești corect cu mine. Eu îmi doresc să rămân, iar tu anunți că vreau să plec». Deja era conflict între noi”, a povestit Isco.

89 de goluria marcat Isco în 515 meciuri jucate în întreaga carieră la Valencia, Malaga, Real Madrid și Sevilla

Isco spre Monchi: „Ești cea mai înșelătoare persoană din fotbal”

Lucrurile au degenerat. „N-am mai putut răbda. L-am numit în față «cea mai înșelătoare persoană pe care am întâlnit-o vreodată în lumea fotbalului». Atunci Monchi m-a atacat. M-a prins de gât. Cei din jur ne-au despărțit. S-a întâmplat după un antrenament, în drum spre vestiare. Să depășești bariera violenței nu era ceva de acceptat”.

A fost dezamăgit și că, ulterior, „nimeni nu mi-a cerut scuze, nici pentru agresiune, nici pentru toate acele minciuni răspândite despre mine. Așa că am rupt contractul și am plecat”. 

Citește și:

FRF a făcut anunțul: pe ce stadion joacă România cu Andorra și Elveția

Pe cine întâlnește Farul? Magnatul din Tiraspol cheltuiește „10.000 de euro pe lună doar pentru porumbei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mihaiacobus
mihaiacobus  •  18 Iulie 2023, 18:06

Doar o observatie: "querer", in limba spaniola, poate insemna si "a iubi" si "a vrea". Prin urmare, cind Lopetegui la sunat pe Isco, nu i-a spus ca "il lubeste", ci ca "il vrea" la echipa. La fel, Isco l-a intrebat pe directorul sportiv de la Sevilla daca "il mai vrea" la echipa, nu daca "il iubeste". Sa nu erotizam fotbalul spaniol :))

mihaiacobus
mihaiacobus  •  18 Iulie 2023, 18:02

Doar o observatie: "querer", in spaniola, inseamna si "a iubi" si "a vrea". Prin urmare, cind pe Isco l-a sunat Lopetegui, nu i-a spus ca "il iubeste", ci ca "il vrea" la echipa. La fel, Isco nu l-a intrebat pe directorul sportiv de la Sevilla daca "il iubeste" :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează