INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA EUROPEI

Revanșa lui Ivan Rakitic » Croatul, în fața primei Supercupe a Europei cu Sevilla, după ce în 2014 a ratat meciul!

Ivan Rakitic (stânga, în duel cu Rodrigo Moreno) la ultimul meci jucat cu Sevilla în finala EL cu Benfica / Gulliver/GettyImages
Ivan Rakitic (stânga, în duel cu Rodrigo Moreno) la ultimul meci jucat cu Sevilla în finala EL cu Benfica / Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 14:58 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 15:03

Ivan Rakitic (32 de ani), mijlocașul croat întors la Sevilla și retras recent din națională a ratat finala pentru acest trofeu în 2014, împotriva lui Real Madrid, transferându-se la Barcelona.

Ivan Rakitic a rămas cu un mare regret în suflet când s-a despărțit în 2014 de Sevilla, după ce a cucerit Europa League. N-a putut să joace și finala Supercupei Europei la Cardiff și s-o împiedice pe Real Madrid. Pentru că s-a transferat la FC Barcelona, cu care avea să câștige acest trofeu în anul următor însă, la capătul unui joc memorabil (5-4 după prelungiri) în dauna fostei sale echipe!

Meciul 150 pentru Sevilla

Mijlocașul croat, recent retras din echipa națională, s-a întors după șase ani în Andaluzia dragă și visează acum la revanșă, după cum scrie cotidianul Marca. „Aș fi vrut să îmi pun în Supercupa Europei tricoul, eșarfa fetiței și a soției mele cu însemnele Sevillei și să fim toți împreună pentru a sărbători cupa”, declara atunci Rakitici, cu lacrimi în ochi. 

La debutul oficial în a doua sa aventură pe „Sánchez-Pizjuán” și la partida 150 în tricoul alb-roșu, Ivan poate câștiga în duelul de mâine, de la Budapesta, contra deținătoarei Ligii Campionilor, Bayern, al doilea trofeu cu FC Sevilla.

30% din capacitate ocupată de fani

Supercupa Europei de la Budapesta va fi primul meci din cupele europene cu spectatori. UEFA a acceptat intrarea a 20.000 de fani pe „Puskas Arena”, care are o capacitate de 67.000 de locuri. Înainte de a pătrunde pe stadion, toți spectatorii vor trebui să demonstreze că au teste negative la COVID-19. Suporterii lui Bayern se tem însă de explozia de cazuri din Ungaria și să nu cumva se infecteze cu ocazia meciului.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Leeds transferă de la Real Sociedad, iar Real Madrid profită! Suma primită de madrileni după ultima mutare parafată de englezi

28 de luni de închisoare pentru președintele lui PSG?! Un procuror elvețian îl acuză pe Nasser Al-Khelaifi pentru corupție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close