INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Sfârșit tragic pentru un fost fotbalist olandez: a sărit de la 30 de metri, dar s-a izbit de o stâncă și a murit înecat » Soția a filmat momentul

Mourad Lamrabatte a avut parte de un sfârșit tragic / Sursă foto: @trendingstory21
Mourad Lamrabatte a avut parte de un sfârșit tragic / Sursă foto: @trendingstory21

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 13:43 / Actualizat marti, 17 mai 2022 18:16

Mourad Lamrabatte (31 de ani), fostul fotbalist al celor de la Vitesse Arnhem, a avut parte de un sfârșit tragic joia trecută: a murit în fața propriei familii, după ce a sărit de pe o stâncă înaltă de 30 de metri în Insula Malgrats din Mallorca.

Fostul mijlocaș se afla în vacanță la Mallorca alături de soție și cei doi copii ai lor, însă viața acestora avea să ia o turnură șocantă în decurs de doar câteva minute. Lamrabatte a vrut să sară de pe o stâncă înaltă de 30 de metri, însă, în timpul saltului, s-a izbit de aceasta.

Sfârșit tragic pentru Mourad Lamrabatte

Tragicul moment a fost filmat de soția lui Lamrabatte, cea care se afla pe o barcă ancorată în fața stâncii și imortaliza momentul.

Ca urmare a impactului, Mourad Lamrabatte și-a pierdut cunoștința și a căzut în mare, unde a murit înecat, au stabilit anchetatorii. Strigătele disperate de ajutor ale familiei au fost în zadar, bărbatul nu a mai putut fi salvat. 

Lambaratte a evoluat pentru formația U23 a lui Vitesse în sezonul 2010-2011, când a cucerit Cupa Olandei U23. Din păcate pentru el, cariera sa la seniori nu a avut consistență.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește și alte știri de actualitate:

Scandal în vestiarul lui Arsenal: „Dacă n-aveți «ouă», stați acasă!”. Replică: „Ești o rușine!”

Jake Daniels, primul fotbalist englez în activitate care declară că este gay: „Am știut tot timpul, nu mai vreau să mă ascund”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
flosud97
flosud97  •  17 Mai 2022, 19:28

Ha ha ha ha ha, mor nu Alta, ha ha ha ha, stie cinéva ciné à scris acest articol, merita o promovare, ha ha ha

192486884818821
Mihnea Ilie  •  17 Mai 2022, 18:20

Mai bine sareati voi, ziariștilor!!!

elgato
elgato  •  17 Mai 2022, 18:14

Nu va suparati, intreb si eu pentru un prieten…in ce ocean ziceati ca se afla insula Mallorca?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează