INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

REZUMAT VIDEO Scandal în vestiarul lui Arsenal: „Dacă n-aveți «ouă», stați acasă!”. Replică: „Ești o rușine!”

Arsenal putea să revină în Top 4 în Premier League, pe loc de Champions League
Arsenal putea să revină în Top 4 în Premier League, pe loc de Champions League

Articol de - Publicat marti, 17 mai 2022 09:20 / Actualizat marti, 17 mai 2022 10:20

Veteranul Granit Xhaka a dat vina pe coechipierii tineri după înfrângerea de la Newcastle (0-2), care o ține pe Arsenal în afara Top 4 și Champions League. A fost criticat pentru reacția sa.

Arsenal putea să revină în Top 4 în Premier League, pe loc de Champions League. Cu o victorie la Newcastle, ar fi devansat-o pe Tottenham, dar a pierdut luni seară, 0-2 pe „St. James' Park”. Dar nu a venit și a ieșit scandal în vestiarul „tunarilor”. 

Petrescu pune condiții! Anunț drastic la petrecerea de titlu, chiar în fața patronului Varga: „Investiți pentru Ligă sau plec iar!”
CFR CLUJ
Petrescu pune condiții! Anunț drastic la petrecerea de titlu, chiar în fața patronului Varga: „Investiți pentru Ligă sau plec iar!”

Granit Xhaka despre Arsenal: „Am fost un dezastru”

Unul dintre veterani, elvețianul Granit Xhaka, 29 de ani, din 2016 la alb-roșii, i-a criticat vehement pe coechipieri. 

„Mi-e greu să găsesc cuvintele potrivite. Din primul până în ultimul minut, nu meritam să fim pe teren. Nu pot să explic de ce. N-am respectat planul jocului, n-am ascultat antrenorul. Un dezastru, nu poți să te califici în Ligă cu o asemenea evoluție”, a protestat mijlocașul în interviul pentru Sky Sports. 

Întrebat dacă lipsa de experiență a unor jucători e cauza, Xhaka a fost și mai acid: „Dacă există cineva care nu e gata de meci, să rămână acasă, indiferent de vârstă. Dacă ai emoții, stai pe bancă, stai acasă! E nevoie de oameni cu ouă care să iasă și să joace. Era una dintre cele mai importante partide pentru noi. Suntem foarte dezamăgiți, le cerem scuze fanilor”. 

Jamie Carragher: „E ușor să folosești cuvinte tari. Fă-o pe teren!”

În studio, doi foști fotbaliști importanți i-au reproșat lui Xhaka această atitudine față de tineri. „Și el a fost o rușine uneori, mai ales atunci când a fost eliminat”, și-a amintit Gary Neville, în timp ce Jamie Carragher a spus: „E ușor să apari după meci și să folosești cuvinte tari. Fă-o pe teren!”. 

În ultima etapă, Arsenal are șanse infime să urce din nou pe locul 4. E la două puncte în spatele lui Tottenham și trebuie să câștige acasă cu Everton, care luptă să evite retrogradarea, iar Spurs (are și golaveraj mai bun) să piardă pe terenul lui Norwich, ultima clasată, retrogradată. Aproape imposibil.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Agentul lui Gareth Bale confirmă: „De asta depinde totul”

Eden „s-a hazardat”! Intrare violentă la ultimul meci al Realului: victima a publicat o imagine horror

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
sergiu37
sergiu37  •  17 Mai 2022, 19:32
Postat de brentford pe 17 Mai 2022, 13:27

Vrei sa zici Chelsea. Conte este un antrenor de top,dar a si avut echipa cand a preluat-o pe Chelsea,care in vara precedenta a fost pe primul loc in Premier League ca bani cheltuiti pe transferuri.

Se referă la sezonul actual când spurs e pe 4 și Arsenal pe 5 deși e la echipă doar de sezonul ăsta

dvd1
dvd1  •  17 Mai 2022, 18:38

afara cu Arteta de la Arsenal. Asta nu are ce sa caute acolo. Daca vrea sa antreneze maximum ce ar putea face e prin divizia 3 sau 4. Nu e in stare de nimic si nu stie nimic. Arsenal mai cistiga cind joaca cu desculti. Si daca prin miracol cistiga cu echipe mai bune e doar prin noroc si pt ca si echipele slabe mai cistiga uneori cu echipele mari (a se vedea Cadiz-Barcelona, Mainz-Bayern Munchen)

brentford
brentford  •  17 Mai 2022, 13:27
Postat de concret pe 17 Mai 2022, 12:26

Arsenal isi merita soarta. Cand tii un secund pe banca timp de 2 ani si jumatate, nu poti avea pretentii de performanta. Conte in 6 luni a reusit la Arsenal ce nu a reusit secundul Arteta in aproape 3 ani. Champions League.

Vrei sa zici Chelsea. Conte este un antrenor de top,dar a si avut echipa cand a preluat-o pe Chelsea,care in vara precedenta a fost pe primul loc in Premier League ca bani cheltuiti pe transferuri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează