INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Și arbitrii se pot accidenta grav. Ce a pățit cunoscutul Felix Brych în Bundesliga!

Felix Brych acuză dureri la genunchiul drept / Foto: Imago
Felix Brych acuză dureri la genunchiul drept / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 12:21 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 14:36

Felix Brych, arbitrul partidei Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart (1-2), a suferit o ruptură de ligament încrucișat la genunchiul drept în timpul primei reprize și a fost înlocuit la pauză de al patrulea oficial. Fostul arbitru FIFA, încadrat de UEFA în categoria „Elite”, va trebui să fie operat și va sta cel puțin 6 luni pe tușă. 

Ghinion teribil pentru un cunoscut oficial german. Dr. Felix Brych, fost arbitru FIFA, încadrat de UEFA în categoria „Elite”, a suferit o accidentare gravă în timpul meciului Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart (1-2), disputat sâmbătă în Bundesliga.

Și arbitrii câștigă bine! Câți bani au strâns Hațegan și Kovacs la Euro 2020
BONUSURI
Și arbitrii câștigă bine! Câți bani au strâns Hațegan și Kovacs la Euro 2020

În prima repriză, „centralul” din Munchen a alunecat la un moment dat, din cauza terenului moale, și și-a sucit genunchiul drept. El a primit îngrijiri pe banca lui Eintracht, minute bune, și a continuat apoi, până la pauză, cu un bandaj aplicat pe zona afectată.

Felix Brych: „Durerea era foarte mare. Medicii mi-au zis că e periculos”

„Locul unde mi-am pierdut echilibrul și am căzut era foarte alunecos. Am rezistat până la pauză, dar durerea era foarte mare și mi-au spus că este prea periculos ca să mai continui. Am să merg la spitalul universitar, să fac un RMN, dar diagnosticul este cât se poate de prost”, a declarat Brych postului Sky Germania.

Locul oficialului munchenez, care a egalat la Frankfurt recordul de apariții la centru în Bundesliga, 344, deținut de Wolfgang Stark, a fost luat de arbitrul de rezervă Patrick Schwengers. Deși la debutul în Bundesliga, acesta a reușit să ducă partida fără probleme la bun sfârșit.

Felix Brych are două finale de cupă europeană în palmares

Felix Brych arbitrează în Bundesliga din 2004, iar în 2007 a devenit arbitru FIFA. El are în palmares două finale de cupă europeană. În 2014 a condus la centru ultimul act al Europa League, Sevillla - Benfica (0-0, 4-2 la penalty-uri), iar în 2017 a fost delegat la finala Ligii Campionilor, Juventus - Real Madrid (1-4), de la Cardiff.

La nivel de echipe naționale, cel mai important meci condus a fost semifinala Euro 2020, Italia - Spania (1-1, 4-2 la penalty-uri).

Mai puteți citi:

Șoc în Spania! Pep Guardiola, investigat într-o anchetă anti-terorism!

Raul ar putea fi adversarul Realului în Liga Campionilor + Visează să-i ia locul lui Ancelotti la vară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează