INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - BRENTFORD 0-2

REZUMAT VIDEO Și Brentford l-a năucit pe Frank Lampard, care are 5 înfrângeri din 5 meciuri: „Chelsea va fi mai rău. N-are identitate, evoluează cu frică”

Managerul interimar al lui Chelsea, Frank Lampard, foto: Guliver/gettyimages
Managerul interimar al lui Chelsea, Frank Lampard, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2023 11:21 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 12:47

Managerul interimar al lui Chelsea, Frank Lampard, a admis după 0-2 cu Brentford că suporterii au motive să fie îngrijorați. Iar fostul selecționer Glen Hoddle a remarcat că „încrederea albaștrilor e la punctul de jos. Se îndoiesc de ei înșiși”.

Frank Lampard nu găsește cheia pentru a reseta-o pe Chelsea. Miercuri seară a pierdut al 5-lea meci la rând de când a preluat echipa, 0-2 cu Brentford, și recunoaște că fanii „au toate motivele să fie îngrijorați”. 

„Dacă ești suporter Chelsea ai fost obișnuit vreme de 20 de ani cu succesele, ești obișnuit și vrei mai mult. Nu am nicio probemă cu huiduielile din tribună. Dar îi voi apăra pe jucători, fiindcă sunt niște tineri care vor să facă bine. Avem o problemă cu încrederea? Da. Avem o problemă cu echilibrul echipei? Poate că da".

Răzvan Lucescu, după cea mai dură înfrângere cu PAOK: „În 3 săptămâni am distrus tot. Sunt clipe grele pentru mine”
GRECIA
Răzvan Lucescu, după cea mai dură înfrângere cu PAOK: „În 3 săptămâni am distrus tot. Sunt clipe grele pentru mine”

Glen Hoddle și Owen Hargreaves atacă Chelsea: „Nu există o identitate clară”

Foștii internaționali englezi Glen Hoddle și Owen Hargreaves, acum analiști TV, nu-i văd bine pe londonezi: "Va fi chiar mai rău". Hoddle, fost jucător al lui Chelsea și selecționer al Angliei, a remarcat că „încrederea albaștrilor este la punctul de jos. Se îndoiesc de ei înșiși și evoluează cu frică". Hargreaves, la rându-i, se întreabă: "Ce este Chelsea la ora actuală? Nu există o identitate clară. Au niște meciuri foarte dure, trebuie să găsească o modalitate de a marca goluri".

Un an fără cupe europene pentru Chelsea 

Pe locul 11 în Premier League, câștigătoarea din 2021 a Ligii Campionilor va trebui să se obișnuiască cu ideea unui sezon 2023-2024 fără cupe europene. Misiunea de a-i readuce pe albaștri în highlife-ul Premier și al Europei îi va reveni, cel mai probabil, tehnicianului argentinian Mauricio Pochettino. El este favoritul patronului Todd Boehly.

Pochettino le-a mai pregătit în Anglia pe Southampton (2013/2014) și pe Tottenham (2014/2019) și este liber de contract din iulie 2022, când a fost demis de PSG. z

14puncte o separă pe Chelsea în clasament de locul 6, ocupat acum de Liverpool, ultimul care asigură prezența într-o cupă europeană (Europa League)

Clasamentul actualizat din Premier League

Citește și alte știri despre Premier League: 

Piers Morgan, mare fan Arsenal, furios după dezastrul cu Manchester City: „Dăm totul din mână, jenantă capitulare”

Cine îl oprește pe Erling Haaland? A depășit recordul lui Salah și atacă o bornă incredibilă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  27 Aprilie 2023, 12:25

Punem si noi clasamentul PL,sau lasam Liga 1,ca sa fie...?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează