INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Și fotbaliștii sunt suporteri » A călătorit 15.687 km, în 48 de ore, ca să vadă meciul lui New York Knicks și Super Bowl

Courtois a zburat întâi între buturile lui Chelsea, apoi în America // FOTO Guliver/GettyImages
Courtois a zburat întâi între buturile lui Chelsea, apoi în America // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2017 00:00

Courtois, portarul lui Chelsea, a călătorit 15.687 km, în 48 de ore, ca să vadă meciul lui New York Knicks și Super Bowl.

Veritabil tur de forță pentru Tibault Courtois în weekend. Sâmbătă la prânz, contra lui Arsenal, portarul lui Chelsea a făcut un meci senzațional. Iar albaștrii au câștigat derby-ul Londrei cu un clar 3-1.

Imediat după fluierul final, belgianul a "zburat" la aeroportul Heathrow, iar de acolo, la propriu, către New York. Opt ore pe drum, doar pentru a-și vedea la lucru echipa favorită de baschet, New York Knicks. Din nefericire pentru el, învinsă de Cleveland Cavaliers (104-111) în NBA.

Însă periplul lui Courtois nu s-a sfârșit la Madison Square Garden. De acolo s-a îmbarcat într-un alt avion. Destinația: Houston, Texas. Unde duminică noaptea a urmărit live revenirea senzațională a lui New England Patriots, de la 3-28 la 34-28, în meciul cu Atlanta Falcons. În total 15.687 de kilometri, parcurși în 48 de ore!

Traseul lui Courtois între Europa și Statele Unite:

 traseu courtouis

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează