INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Simeone, gest controversat! A forțat un jucător să rămână pe teren accidentat » L-a pierdut două luni!

Daniel Wass// Foto: IMAGO / NurPhoto
Daniel Wass// Foto: IMAGO / NurPhoto

Articol de - Publicat marti, 08 februarie 2022 13:14 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 14:07

Daniel Wass (32 de ani) de-abia debutase la Atletico Madrid. Antrenorul l-a obligat să joace în final, deși danezul se plângea de dureri mari la genunchi. Accidentarea s-a agravat: a suferit o leziune de gradul doi la ligamentul colateral medial.

Un gest care îl costă pe Diego Simeone mai mult decât o înfrângere cu Barcelona (2-4).

2,7 milioane de euroa plătit Atletico pentru Daniel Wass (Valencia)

Antrenorul lui Atletico l-a transferat pe danezul Daniel Wass de la Valencia, pe 27 ianuarie, și l-a pierdut pe fundașul dreapta în vârstă de 32 de ani pentru două luni. Din cauza lui.

Detalii ȘOCANTE din „cazul Marc Overmars” » Le trimitea femeilor din club fotografii cu organele genitale. I se spunea „Vărul excitat” la Ajax
SCANDAL SEXUAL
Detalii ȘOCANTE din „cazul Marc Overmars” » Le trimitea femeilor din club fotografii cu organele genitale. I se spunea „Vărul excitat” la Ajax

Diego Simeone l-a tras de mână: „Intră!”

Duminică, scandinavul a jucat prima oară la „colchoneros”. A intrat după pauză pe „Camp Nou”, dar, cu cinci minute înainte de final, s-a accidentat, după un duel cu Ferran Torres. Era la marginea terenul, cu doctorul madrilen lângă el, plângându-se de dureri mari la genunchiul drept.

Cu toate schimbările făcute, când adversarii erau în 10 (Dani Alves fusese eliminat), Cholo voia să atace cu toată puterea. S-a înfuriat văzând că Wass nu mai poate continua. S-a dus la el și l-a tras de mână, cerându-i să se ridice și să reintre pe teren. L-a forțat să joace. Și nordicul a continuat până la final, deși șchiopăta vizibil. După ultimul fluier, s-a prăbușit în iarbă.

6 milioane de euroeste cota fundașului dreapta, conform transfermarkt.de

Primul lângă el a fost tot Ferran, fostul lui coleg de la Valencia. Torres și alți jucători blaugrana l-au ajutat să meargă la vestiare.

Daniel Wass va reveni în aprilie

Luni, internaționalul danez a fost supus unui control la spitalul universitar Navarra. Diagnosticul: entorsă la genunchiul drept și leziune de gradul doi la ligamentul colateral medial. Va reveni la începutul lunii aprilie.

41 de selecții și un golare Wass la naționala Danemarcei, din 2011

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Momentul în care Christian Eriksen și-a dat seama că va putea juca din nou fotbal

Zlatan Ibrahimovic, antrenament spartan înaintea revenirii pe teren » Suedezul și-a etalat fizicul de invidiat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  08 Februarie 2022, 15:12

Inca o data a dovedit ce cocalar e simeone ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close