INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

Lovitură de maestru încercată de Simeone » Vrea să își completeze atacul cu un superstar din Serie A

Diego Simeone/ foto: Imago
Diego Simeone/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 14:56 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 15:34

Lautaro Martinez (24 de ani), atacantul lui Inter, i-ar putea părăsi pe „nerrazzuri” în vară. Corriere dello Sport anunță că managerul italienilor, Piero Ausilio, s-a deplasat la Madrid pentru a discuta despre o posibilă vânzare a starului argentinian. Oficialul va asista la meciul Atletico Madrid - Manchester City, din sferturile Ligii Campionilor.

Jurnaliștii italieni anunță că Inter are mare nevoie de bani, iar în vară și-ar dori să îl vândă pe Lautaro pentru aproximativ 70 - 80 de milioane de euro. Simeone speră să îl ia pe argentinian la un preț mai mic.

De ce crede Gigi Becali că strategia lui Gică Hagi nu e potrivită: „E cel mai mare expert, dar greșește la un lucru”
FARUL
De ce crede Gigi Becali că strategia lui Gică Hagi nu e potrivită: „E cel mai mare expert, dar greșește la un lucru”

Lautaro Martinez ar putea ajunge la Atletico Madrid

Conform sursei menționate, Atletico l-ar fi dorit pe Lautaro încă din vara trecută, dar clauza sa de eliberare, de 111 milioane de euro, i-a dat înapoi pe „plăpumari”. Atunci, Simeone s-a reorientat rapid și l-a împrumutat pe Griezmann, de la Barcelona.

Ulterior, Martinez a semnat un nou contract cu Inter, iar noua sa clauză ar fi în jur de 80 de milioane de euro. Italienii ar fi însă dispuși să negocieze, fiind obligați să își echilibreze balanța financiară la finalul sezonului.

După plecarea lui Lukaku, vândut la Chelsea în vara anului trecut, Lautaro a devenit pionul principal din atacul „nerrazzurilor”. În acest sezon de Serie A, este golgeterul echipei, cu 14 goluri în 28 de partide disputate.

70 de milioane de euroeste cota lui Martinez, potrivit transfermarkt.com

Atletico Madrid vrea să-l transfere definitiv pe Griezmann

Potrivit sport.es, Simeone este mulțumit de randamentul lui Griezmann din acest sezon și l-a inclus în planurile de viitor ale „plăpumarilor”. Astfel, Atletico Madrid trebuie să-i plătească Barcelonei 40 de milioane de euro, pentru a-l transfera definitiv pe francez.

Griezmann a revenit la Atletico Madrid în 2021, sub formă de împrumut, după ce în precedentele două sezoane jucase la Barcelona. În 2019, catalanii îl cumpărau pe francez cu 120 de milioane de euro, chiar de la echipa lui Diego Simeone.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona încă visează la titlu: „Vom câștiga La Liga, sunt convins” + „Avem deja cel mai bun fotbalist din lume”

Antonio Rudiger a găsit un aspect pozitiv, în ciuda eliminării lui Chelsea de către Real Madrid din Liga Campionilor: „Nu multe echipe pot face ce am făcut noi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mishu_74
mishu_74  •  14 Aprilie 2022, 16:11

mi se pare normal. e nevoie de atacanti de clasa pentru ca sa te aperi. :)))

chinese_democracy
chinese_democracy  •  13 Aprilie 2022, 18:16
Postat de draga.yobagie pe 13 Aprilie 2022, 15:41

Plapumari??? Atletico sunt cunoscuti ca si Colchoneros sau Indios.

Sau cocalarii supremi mai nou, dupa fata si asemanarea cocalarului simeone.

132883905886201
Emil Vigariu  •  13 Aprilie 2022, 18:01

daca trec de city cl e a lor

Vezi toate comentariile (4)
Comentează