INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REACȚIE

galerie foto Simona Țăranu s-a supărat pe un fotbalist: „E cam arogant, nu îmi place”

Simona Țăranu/ foto: Instagram @simona.taranu +33   FOTO
Simona Țăranu/ foto: Instagram @simona.taranu

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2023 09:08 / Actualizat joi, 09 martie 2023 11:24

Simona Țăranu, prezentatoarea știrilor de la Digi Sport, a vorbit despre Zlatan Ibrahimovic, atacantul lui AC Milan, pe care îl consideră arogant.

„Ibrahimovic e un pic cam arogant. Un pic mai mult. Contează foarte mult și ce transmiți, cât de aproape ești de generația care-ți calcă pe urme, ce exemplu dai. Fotbaliștii aroganți nu-mi plac, cu tatuajele nu am nimic”, a declarat Simona Țăranu, potrivit digisport.ro.

Simona Țăranu, foto: Instagram @simona.taranu
+29 FOTO

Cum și-a început Simona Țăranu cariera în televiziune

Invitată la podcastul ALTCEVA, Simona Țăranu a vorbit despre începuturile ei în televiziune. În vârstă de 34 de ani, ea a urmat cursurile Colegiului Naţional Petru Rareş din Piatra Neamţ, apoi s-a mutat la Bucureşti, unde a studiat Cinematografie şi Televiziune la Universitatea Media.  

Jurnalista a mărturisit în podcastul moderat de Adrian Artene, directorul editorial Gândul, că i-a fost foarte greu în primii ani de adaptare în Capitală, informează Libertatea

Primii doi ani au fost foarte grei. În timpul facultății, profesorii ne spuneau «Nu terminați facultatea și așteptați să vă angajați, faceți de pe-acum». Au fost colegi care s-au integrat la telenovele, erau foarte multe producții la Buftea și au reușit să prindă câte-un loc de muncă. Fie practică, fie loc de muncă. Eu îmi doream în televiziune, pentru că știam că va fi un parcurs mai lung. Proiectele din film sunt, de obicei, limitate.

Apoi, Simona Țăranu a povestit ce a pățit la un interviu de angajare la o televiziune: 

Am ajuns la Digi, n-a fost ușor. Înainte am ajuns la o altă televiziune, mult mai mare pe atunci, m-am dus modest îmbrăcată. Mi-am luat o cămășuță, o pereche de blugi, niște pantofi fără toc, mi-am prins părul.  Am dat o probă, nu știam ce caut acolo, pentru că au venit fete foarte frumoase, înalte, cu rochițe, poșete. Când mă uitam, am zis că efectiv sunt fata de la țară. Am dat proba, m-am dus la redactorul-șef, m-a chemat în birou, și mi-a zis «Îmi pare rău că ești profi, dar nu ești sexy».

Simona Țăranu, foto: Instagram @simona.taranu
+29 FOTO

Citește și: 

Eliminată de la Survivor, soția lui Gabi Popescu a avut un conflict frontal cu o coechipieră la plecare: „Te porți ca un jeg”
SURVIVOR
Eliminată de la Survivor, soția lui Gabi Popescu a avut un conflict frontal cu o coechipieră la plecare: „Te porți ca un jeg”
Cea mai frumoasă fotbalistă din lume s-a accidentat » Ana Maria Markovic a părăsit terenul în lacrimi
METROSPORT
Cea mai frumoasă fotbalistă din lume s-a accidentat » Ana Maria Markovic a părăsit terenul în lacrimi

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (21)
rocky3
rocky3  •  10 Martie 2023, 11:04

Exact d-aia nu mai poate Zlatan, că Simona nu-l are la suflet! Nici eu, și-l anunț că daca-l prind prin Mangalia îi fac meniscul!;)

johny2003
johny2003  •  10 Martie 2023, 10:50
Postat de dodo001 pe 09 Martie 2023, 21:44

Acestea sunt povesti de adormit copiii! Ce poveste cu Ibra si Simona, de parca chiar ar fi vreo sansa cu ei doi. Normal ca nu se pot intalni si apropia cumva, el fiind in alta lume, cu alte personaje. Articolul o arata de fapt pe Simona care e o femeie frumoasa si merita un barbat, de ce nu, român, care sa aibe grija de ea in toate cele. Daca nu gaseste in Bucuresti, sa vina la Cluj, o primesc eu, o fac Regina vietii mele. Haha!

Asa mai Dodo! Mai ales ca esti si doldora de dolarei!))))

adriann_
adriann_  •  10 Martie 2023, 08:14

Ce avem noi aici? :)) "Articol" facum sa fie la numar, prin "reciclarea" celui vechi despre angajarea Simonei Taranu si "lipirea" la inceput a afirmatiei despre Zlatan, care se potriveste ca nuca-n perete cu restul materialului.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează