INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Siniša Mihajlović a alergat o oră, la 300 de zile după ce s-a îmbolnăvit de leucemie! „Mă plictiseam în hotel”

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2020 19:15

Siniša Mihajlović, antrenorul sârb de 51 de ani, aflat în izolare la Bologna de pe 4 martie, a explicat că nu mai știa ce să facă: ”Mă simt bine, am făcut și un sfert de oră de exerciții și vin și mâine”.

Siniša Mihajlović nu a mai rezistat în casă și a ieșit să se antreneze, împreună cu jucătorii săi de la Bologna. La 300 de zile de când a început tratamentul pentru leucemie, sârbul de 51 de ani a povestit, în Gazzetta dello Sport, că se simte în formă: "Mă plictiseam în hotel și nu mai știam ce să fac. Din 4 martie stau închis. Vineri dimineață am mers la teren, am alergat o oră și am făcut 15 minute de exerciții. Sunt bine, dovadă că am revenit și azi".

Siniša și-a amintit în interviu și de regretatul Boškovm de la moartea căruia s-au împlinit 6 ani: "Pentru mine a fost ca un tată. Și când mă gândesc la Vujadin, chiar nu știu dacă să plâng ori să râd de cât era simpatic și de amuzant. Singurele două campionate câștigate de Vojvodina au rămas cele cu el antrenor și apoi cu mine jucător, în 1966 și 1989".

Au apărut recomandările de relaxare de la INSP: cum vom merge la frizer, ce nu avem voie să facem în biserici și ce se întâmplă cu școlile

BOLOGNA // Mărturisire impresionantă a lui Sinisa Mihajlovic: „Am vrut să sparg geamul cu un scaun. Mi-au făcut o injecție și m-am calmat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează