INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

BOLOGNA // Mărturisire impresionantă a lui Sinisa Mihajlovic: „Am vrut să sparg geamul cu un scaun. Mi-au făcut o injecție și m-am calmat”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 20:05

În vara anului trecut, Sinisa Mihajlovic (50 de ani) șoca lumea fotbalului: a organizat o conferință în care a anunțat că suferă de leucemie. După șase luni de luptă cu maladia, veștile sunt încurajatoare.

”Totul merge bine, nu mai iau cortizon și acest lucru este important. Au trecut 78 de zile de la transplantul de măduvă și primele 100 de zile sunt cele mai critice. Sunt foarte fericit că nu au existat complicații”, a declarat Mihajlovic într-un amplu interviu acordat celor de la Canale 5.

Antrenorul Bolognei vorbește și despre momentele grele care l-au pus la încercare în toată această perioadă: ”Am făcut 13 ședințe de chimioterapie în 5 zile. Primul ciclu a fost cel mai greu, am avut atacuri de panică pe care nu le mai avusesem niciodată. Am vrut să sparg geamul cu un scaun, dar soția mea si asistentele m-au oprit. Mi-au făcut o injecție și m-am calmat”.

În luna ianuarie s-a împlinit un an de când Sinisa este antrenorul Bologniei, iar autoritațile locale au luat o decizie importantă: i-au conferit titlul de cetățean de onoare al orașului.

Bologna va disputa urmatorul joc pe teren propriu împotriva celor de la Hellas Verona. În acest moment echipa din nordul Italiei se află pe poziția a 13-a, la 6 puncte de un loc care duce în Europa League.

de Eduard Pătrașcu

Scandal la Bayern! Manuel Neuer amenință că pleacă » Îl ia Juventus?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează