INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOLOGNA

Siniša Mihajlovic a început tratamentul împotriva leucemiei » Jucătorii sunt lângă el: „Pentru antrenor, ne aruncăm în foc” 

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2019 14:17

Siniša Mihajlovic, antrenorul Bolognei, s-a internat luni, cu o zi mai devreme decât anunțase. Prima fază a tratamentului împotriva leucemiei durează trei săptămâni.

Luni, Siniša Mihajlovici s-a internat la spitalul Sant’Orsola, începând tratamentul împotriva leucemiei cu o zi mai devreme. Prima fază va dura trei săptămâni, sub observația profesorului Michele Cavo.

Sârbul în vârstă de 50 de ani rămâne însă antrenorul Bolognei și nu se rupe de echipă. Urmărește live tot ce se întâmplă la cantonamentul de la Castelrotto și comunică pe Skype sau face-time cu stafful tehnic și cu jucătorii.

Întregul lot e alături de el, chiar și ultimii sosiți, ca Stefano Denswil, olandezul transferat de la Bruges. „În urmă cu două zile, am avut o discuție cu Mihajlovici prin face-time. Am văzut că toți colegii mei erau afectați, triști. De când am sosit la Bologna am înțeles ce fel de persoană e antrenorul. Ne-a cerut să reacționăm și toți vrem să ne batem cu el și pentru el. Pentru Mihajlovici, ne aruncăm în foc”.

Citește și: 

Sinisa Mihajlovic, scrisoare emoționantă după ce anunțat că suferă de leucemie: „Îmi curg lacrimile, dar sunt gata de luptă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează