INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Sinisa Mihajlovic, scrisoare emoționantă după ce anunțat că suferă de leucemie: „Îmi curg lacrimile, dar sunt gata de luptă”

Sinisa Mihajlovic
(foto: Guliver/Getty Images)
Sinisa Mihajlovic (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2019 13:19

Fostul mare fotbalist sârb Sinisa Mihajlovic, care rămâne antrenorul Bolognei în timpul tratamentului, a scris în Gazzetta dello Sport: „Fiecare mesaj a reprezentat o mângâiere, o îmbrățișare și mi-a încălzit inima”.

Drama lui Sinisa Mihajlovic, suferința lui, a tulburat Italia, întreaga lume a fotbalului. „Am leucemie în fază acută. Am petrecut noaptea plângând și am și acum lacrimi în ochi. Dar nu mi-e teamă. Marți mă voi interna în spital și abia aștept să încep bătălia pentru vindecare. Le-am spus jucătorilor că voi lupta ca să înving așa cum le zic lor să facă mereu când intră pe teren”, a fost prima declarație a fostului mare fotbalist, actualul antrenor al Bolognei. Într-o conferință de presă copleșitoare.

„Am primit o mare de afecțiune și energie pozitivă”

Sârbul, 50 de ani, a trimis o scrisoare emoționată Gazzettei dello Sport, publicată pe o pagină de cotidianul roz. „Există momente în viață când te afli singur în luptă cu un adversar dificil de învins sau pentru a înfrunta o problemă greu de rezolvat. Eu trăiesc acum un asemenea moment, dar mă simt foarte norocos, pentru că știu că nu sunt singur”, a scris Sinisa. „Am descoperit în jurul meu o susținere enormă. Am primit o mare de afecțiune, solidaritate și energie pozitivă care mi-a dat o forță incredibilă și o siguranță că voi câștiga această bătălie cu leucemia”. 

„Nu ceda, Sinisa”

A continuat, dezvăluind că „am primit mii de mesaje. Vă asigur că le-am citit pe toate, unul după altul. Fiecare a reprezentat pentru mine o mângâiere, o îmbrățișare și mi-a încălzit inima”

Le-a mulțumit tuturor celor care sunt alături de el. Jucători sau foști jucători, foști colegi, cluburi și președinți de cluburi. Le-a mulțumit fanilor, „unii dintre ei poate m-au contestat și fluierat, dar acum m-au încurajat și mi-au scris: «Nu ceda, Sinisa!»”. 

Toți m-ați emoționat, mai ales scrisorica primită de la un copil care a desenat un zâmbet pentru mine. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc. Îmi curg lacrimile, dar sunt gata de luptă. Ne revedem curând.
Sinisa Mihajlovic, antrenor Bologna

Citește și:

VIDEO Sinișa Mihajlovici e bolnav de leucemie » Dezvăluiri teribile: „Nu mi-e teamă, voi învinge. Nu plângeți pentru mine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1952971428322908
Eu Pensionarul  •  15 Iulie 2019, 15:32

asa spunea si Tito Vilanova...asta este

10209107002207824
Sebastian Gorcea  •  15 Iulie 2019, 14:49

Forza Sinisa !Samo jako!!! Pobedice golgeter sa Zvezdine Marakane!!! Kakva bre leukemija, ne moze mu nista!!! Stena je to!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează