INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA

Sinisa Mihajlovic înaintea meciului cu ultima clasată din Serie A: "Este cel mai greu meci pe care îl puteam avea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 februarie 2011 18:59

Fiorentina se va deplasa la Bari în partida din etapa a 27-a din Serie A. Echipa antrenată de Sinisa Mihajlovic va întîlni ultima clasată în prima ligă din Italia dar antrenorul lui Mutu consideră că "este cea mai dificilă deplasare pe care o puteam face în acest moment".

"Este cel mai greu meci pe care Fiorentina îl poate avea. Nu numai pentru că Bari are nevoie disperată de puncte în încercarea de a se salva de la retrogradare, dar jucătorii antrenaţi de Bartolo Mutti formează o echipă foarte bună. Ei pierd foarte greu mingea şi sînt extrem de rapizi. Nu avem voie sub nicio formă să pierdem în această etapă, trebuie să dovedim că merităm cele trei puncte puse în joc" a declarat Mihajlovic.

Întrebat dacă mai speră la un loc care să permită echipei din Florenţa să participe într-o cupă europeană, sîrbul de 42 de ani consideră că va avea nevoie de noroc pentru a-şi atinge obiectivele.

"Vom vedea la finalul următoarelor trei partide dacă putem să salvăm acest sezon. Totuşi, uneori, un strop de noroc poate fi decisiv. Milan, Napoli şi Inter au cîştigat cu destulă şansă în ultima etapă dar nouă ni se întîmplă asta extrem de rar" a adăugat antrenorul lui Mutu.

Bari, lanterna roşie din Serie A, are înaintea meciului cu Fiorentina 3 victorii, 6 egaluri şi 17 înfrîngeri. În 26 de etape italienii au înscris de numai 14 ori şi au primit 40 de goluri.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează