INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Sinișa Mihajlovic, mesaj emoționant după 3 ani la Bologna: „Am încercat să nu mă scutesc niciodată de obligații atât pe teren, cât și de pe patul de spital”

Sinisa Mihajlovic/ foto Imago Images
Sinisa Mihajlovic/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 08 septembrie 2022 15:26 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 17:04

Sinișa Mihajlovic (53 de ani) s-a despărțit după 3 ani de clubul din Bologna. Antrenorul sârb se confruntă în această perioadă cu leucemia și a pregătit formația roș-albastră atât de pe teren, cât și de pe patul de spital.

Acesta a trimis celor de la Gazzeta dello Sport o scrisoare emoționantă în care își asumă cu demnitate rezultatele de la club și le mulțumește tuturor pentru suportul acordat.

Florin Răducioiu o avertizează pe FCSB: „Atenție mare la West Ham, la orice fază poate ieși gol”
WEST HAM - FCSB
Florin Răducioiu o avertizează pe FCSB: „Atenție mare la West Ham, la orice fază poate ieși gol”

Sinișa Mihajlovic: „Starea mea de sănătate este mai bună, dar pare că nu mă mai vindec”

„Nu am fost niciodată ipocrit, nu voi fi nici de această dată, dar nu înțeleg această despărțire după abia 5 etape. O accept, așa cum trebuie să o facă un profesionist. Starea mea de sănătate este mai bună, dar pare că nu mă mai vindec. Am urmărit ultimele antenamente din Casteldebole, iar singurul meu impediment a fost că nu mă pot expune prea multe ore la soare puternic”, a spus Sinisa.

„Am încercat să nu mă scutesc niciodată de obligații atât pe teren cât și pe patul de spital. Acum amintidu-mi doar de momentele unice și de neuitat, vreau să vă mulțumesc tuturor”, a mai transmis Sinișa Mihajlovic.

Fiica lui Mihajlovic i-a atacat pe fanii Bolognei: „E grotesc ce faceți! Mi-e rușine de voi”

Viktorija Mihajlovic, fiica fostului mare fotbalist, a publicat un mesaj acid la adresa fanilor, care l-au atacat pe tatăl ei în ultima perioadă.

„S-a depășit o limită. Vreți să-mi insultați tatăl pentru profesia lui? OK. Dar dacă e vorba de familie, sănătate, nu e OK. Nu mai accept așa ceva. E grotesc ce faceți! Nu uitați că vorbiți de un om, de tatăl meu. Mi-e rușine de voi”, a transims fiica lui Sinisa Mihajlovic pe rețelele de social media.

142de meciuri a bifat Sinisa Mihajlovic pe banca Bolognei (46 de victorii, 38 de egaluri, 58 de înfrângeri)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Previziune sumbră pentru viitorul lui Liverpool: „Cu acest fotbal sinucigaș nu vor termina în top 4 în Premier League și nu vor ieși din grupele Ligii”

Cristiano Ronaldo ar fi fost motivul rupturii Chelsea - Thomas Tuchel: „Nu-l vreau în vestiarul meu!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează