INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ELVEŢIA

Sion, o nouă victorie în civil în procesul cu UEFA

Ogăraru
Ogăraru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 21:38

Clubul elveţian FC Sion, la care este legitimat şi fundaşul român George Ogăraru, a cîştigat o nouă înfăţişare în instanţele civile în procesul împotriva Forului european. Instanţa din Martigny a decis că cei şase jucători aduşi în vară au drept de joc, iar excluderea echipei din Europa League a fost abuzivă.

Aruncaţi afară din grupele Europa League, reprezentanţii clubului elveţian au apărut şi în faţa Tribunalului Sportiv de la Lausanne, un verdict urmînd să fie dat pînă luni.

"Tribunalul civil din Martigny a decis astăzi în favoarea noastră iar UEFA şi Federaţia Elveţiană terbuie să-i înregistreze pe cei şase jucători în cel mai scurt timp", au anunţat oficialii echipei pe siteul oficial.

Sion a fost exclusă din grupele Europa League după ce scoţienii de la Celtic Glasgow au făcut o contestaţie vis-a-vis de folosirea mai multor fotbalişti fără drept de joc în play-off-ul competiţiei. Sion avea interdicţie la transferuri, dar în această vară a adus şase jucători noi, pe care i-a şi folosit în Europa League. Locul elveţienilor în grupele competiţiei europene a fost luat de Celtic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gandrei
gandrei  •  28 Septembrie 2011, 23:21
Postat de guawar pe 28 Septembrie 2011, 23:14

ockiu-esti mai prost ca noaptea...de fapt esti la fel de prost ca BECALI si toti stelisti care habar nu au de fenomenul CRAIOVA-ce draq sa stiti voi manelistilor!!

dar tu ce stii de spiritul Craiovei ? spiritul Craiovei e Mititelu ? sau spiritul Craiovei indeamna la jigniri aduse celor ce nu imbraca aceleasi culori ca si tine ?

guawar
guawar  •  28 Septembrie 2011, 23:14

ockiu-esti mai prost ca noaptea...de fapt esti la fel de prost ca BECALI si toti stelisti care habar nu au de fenomenul CRAIOVA-ce draq sa stiti voi manelistilor!!

ockiu
ockiu  •  28 Septembrie 2011, 22:28

ia taci ca si`o UEFA peste bot ... pfff sa te tii la Mitikelu :)) va face spectacol :))))))))))) p.s. ghinionul lui e ca va pierde in instantele civile

Vezi toate comentariile (3)
Comentează