INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - MANCHESTER UNITED 1-0

Sir Alex Ferguson se ia de arbitri după 0-1 cu Chelsea: "Golul nu trebuia acordat!"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2009 00:00

Antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a afirmat după derby-ul contra lui Chelsea că echipa londoneză a fost avantajată, iar presa engleză scrie că tehnicianul riscă să fie sancţionat din cauza acuzaţiilor pe care le-a adus brigăzii de arbitri, informează The Times.

Ferguson a spus că arbitrul Martin Atkinson a acordat greşit o lovitură liberă, fază după care Chelsea a marcat golul victoriei, prin John Terry, în minutul 77, dar şi că nu a văzut că Didier Drogba era în poziţie de ofsaid. Atacantul lui Manchester, Wayne Rooney, a spus către o cameră de filmat, în timp ce ieşea de pe teren, că londonezii au jucat în "12 oameni".

"Era clar că Darren Fletcher a câştigat mingea la acea fază. Nici nu l-a atins pe Ashley Cole, plus că Drogba l-a împiedicat pe Wes Brown la gol. Poziţia arbitrului când a luat decizia a fost ridicolă. Nu avea cum să vadă pentru că un jucător de la Chelsea era exact în faţa lui, iar arbitrul nici măcar nu s-a mişcat. Noi nu mai avem ce să facem acum. Îţi pierzi încrederea în arbitri după ce se întâmplă aşa ceva. Şi jucătorii au avut aceeaşi părere cu mine, golul nu trebuia acordat", a declarat Ferguson. Antrenorul riscă o nouă anchetă din partea federaţiei, după ce în acest sezon l-a criticat şi pe arbitrul Alan Wiley.

Antrenorul lui Chelsea, Carlo Ancelotti, a afirmat că este posibil ca Drogba să fi fost în ofsaid la gol, dar el s-a declarat nemulţumit de faulturile dure ale jucătorilor de la Manchester. "Poate că a fost ofsaid, este greu de spus pentru că era multă lume în careu. Este greu să decizi în astfel de cazuri, dar eu nu am văzut niciun fault al lui. O să mă uit din nou la meci, dar nu o să mă concentrez asupra unei faze. Jucătorii lui United au protestat foarte mult şi nu ştiu de ce. Eu sunt mulţumit de dăruirea fotbaliştilor mei, dar ştiu că nu trebuie să fim luaţi de val, deoarece sezonul este foarte lung", a spus italianul.

Chelsea ocupă primul loc în campionat, după 12 etape, cu 5 puncte mai mult decât Arsenal, care se află pe locul doi şi are un joc mai puţin, şi Manchester United.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  09 Noiembrie 2009, 18:24

de ce plangi ma ferguson? na fost de ajuns pentru tine ca ai fost si inca mai esti ajutat de arbitri? in ultimii ani arbitrii au tinut cu manchester deci ciocu mic ,liverpool trebuia sa castige anul trecut trofeul

 •  09 Noiembrie 2009, 16:51

bey bbady avand in vedere ca nu trebuia sa castigati meciul cu arsnela si cu manchester city ....clasamentul este acum corect;) atunci te-ai bucurat ca nu a castigat corect manchester asa e?:) karma sunteti penibili...

andreiionelsandor
andreiionelsandor  •  09 Noiembrie 2009, 15:01

da cand trageau arbitrii cu manchester era bn??knd dadeau prelungiri pana da gol manchester era bn??

Vezi toate comentariile (9)
Comentează