INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Sneijder, la un pas de transferul pe Old Trafford. Inter a acceptat oferta lui Manchester

Wesley Sneijder e cu un picior in curtea celor de la Manchester United
Wesley Sneijder e cu un picior in curtea celor de la Manchester United

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 14:28

Mijlocaşul olandez Wesley Sneijder este din ce în ce mai aproape de transferul în Anglia, după ce Internantionale Milano a acceptat oferta de aproape 35 de milioane de euro venită din partea lui Manchester United.

Inter i-a deschis şi mai mult drumul lui Sneijder către United după ce a fost de acord cu negocierile între jucător şi "diavolii roşii", conform publicaţie mirrorfotball.co.uk. El ar urma să semneze noua înţelegere la finalul acestei săptămîni.

Cotat la 40 de milioene de euro de către site-ul specializat transfermarkt.de, mijlocaşul ofensiv în vîrstă de 27 de ani mai are contract cu echipa la care evoluează şi Cristi Chivu pînă în 2015, dar este la un pas de transferul pe Old Trafford. Wesley a mai evoluat pentru Ajax Amsterdam şi Real Madrid, fiind cumpărat de italieni pentru 15 milioane de euro, în urmă cu două sezoane.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gabonne1982
gabonne1982  •  02 August 2011, 20:27

Daca pleaca Wesley,o sa avem un sezon execrabil.Presimt asta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close