INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Sneijder nu vrea să plece de la Madrid chiar dacă a fost pus pe lista de transferuri!

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2009 00:00

Internaţionalul olandez al lui Real Madrid, Wesley Sneijder, a declarat că niciun oficial din cadrul grupării blanco nu l-a informat că a fost pus pe lista de transferuri şi a precizat că este dornic să evolueze alături de noile achiziţii, Kaka şi Cristiano Ronaldo, informează, duminică, AS.

"Nimeni nu mi-a spus că trebuie să-mi fac bagajele. În orice caz, dorinţa mea este să rămân la Madrid, deoarece am muncit foarte mult să ajung la un asemenea club. Să joc alături de Kaka, Cristiano Ronaldo şi, poate, Ribery, este o onoare pentru orice fotbalist", a afirmat mijlocaşul batav în vârstă de 25 de ani.

După ce noul preşedinte al vicecampioanei Spaniei, Florentino Perez, i-a acontat pe Kaka şi Cristiano Ronaldo pentru suma totală de 158 de milioane de euro, oficialii lui Real au anunţat că toţi cei şase jucători olandezi legitimaţi la club, printre care şi Sneijder, sunt de vânzare.

Potrivit publicaţiilor sportive iberice, fostul mijlocaş al lui Ajax, pentru care formaţia madrilenă a plătit în 2007 aproximativ 27 de milioane de euro, ar putea fi inclus ca monedă de schimb în transferul lui Franck Ribery.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  22 Iunie 2009, 00:30

Si totusi.. cum sa-l vinzi pe Sneijder

 •  22 Iunie 2009, 00:28

Snejder ar putea pleca dar nu vad ce ce i-ar da pe Roben si Huntellar care s-au miscat destul de bine-n teren sezonul trecut. Sper s-ajunga si Ribery langa KaKa si Ronaldo si-un fundas bun ar cam trebui neaparat. Daca stau sa m-a gandesc bine,un libero ar trebui desigur,PEPE e cam tanar si nexperimentat.

 •  22 Iunie 2009, 00:20

CEA MAI MARE GRESEALA AR FACE REAL-UL DACA L-AR VINDE PE ROBBEN SI SNEJDER SI HUNTELAAR, CHIAR SI PE VAN DER VAART! ACESTIA SUNT SUPER-JUCATORI CARE CHIAR JOACA FOTBAL LA NATIONALELE LOR! SI NU SUNT BATRANI! MAXIM 26-27 DE ANI PE CARE II ARE VAN DER VAART!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează