INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Șoc în America Latină: fost adversar al lui Messi și Di Maria, asasinat pe stradă!

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 15:09 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 15:09

Gilberto Hernandez Bultron, fundașul în vârstă de 26 de ani al lui Independiente și al selecționatei Panama, a fost împușcat în plină stradă de doi indivizi care au fugit cu un taxi.

Violențele din America Latină nu se opresc și continuă să lovească fotbalul. Încă un jucător a căzut victimă asasinilor profesioniști.

Fundașul român, prezentat oficial la Slavia Praga: „Toate cerințele mi-au fost îndeplinite!”
SEPSI
Fundașul român, prezentat oficial la Slavia Praga: „Toate cerințele mi-au fost îndeplinite!”

Gilberto Hernandez s-a stins la spital

Duminică noapte, panamezul Gilberto Hernandez Biltron a fost omorât! Aflat în centrul orașului Colon alături de șase prieteni, apărătorul în vârstă de 26 de ani a căzut secerat de gloanțe. Și el, și apropiații săi. Numai jucătorul s-a stins la spital.

Doi indivizi au coborât dintr-un taxi și au deschis focul, apoi au dispărut cu aceeași mașină. Poliția a deschis o anchetă, dar nimeni nu știe deocamdată motivul asasinatului.

Gilberto Hernandez a jucat contra lui Leo Messi pe „Monumental” din Buenos Aires

Hernandez a ajuns în 2022 la Club Atletico Independiente, din La Chorrera, Panama, și a cucerit două titluri la rând. În acest sezon, avea trei meciuri și un gol pentru „los aurinegros".

La naționala Panama debutase pe 13 martie 2023, la 1-1 cu Guatemala. 11 zile mai târziu, a jucat și într-un amical contra campioanei mondiale Argentina, înfrângere (0-2) pe „Monumental" din Buenos Aires. Și-a făcut poze la final cu Messi și Di Maria.

Tatăl lui Gilberto Hernandez: „Îi iert pe cei care mi-au ucis fiul"

Tatăl lui Gilberto a declarat într-un interviu acordat cotidianului local Critica: „Îi iert pe cei care mi-au ucis fiul, dar trebuie să se predea". Le-a cerut autorităților panameze „să pună capăt violenței care ne distruge țara".

Jurnalul El Heraldo susține că „orașul Colon, port la Marea Caraibilor, este unul dintre cele mai sărace din Panama, străzile fiind dominate de luptele dintre bandele de infractori". Iar provincia Colon e a treia cea mai violentă din țară. 

Directorul firmei care deține drepturile TV pentru Superliga: „Ar trebui să ne plătească pentru a transmite Conference League”

„O caricatură de fotbal" » FC Porto face scandal: arbitrul n-a avut VAR, așa că a dezbătut pe telefon!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 Septembrie 2023, 17:33

...cine i domne asta ?...ce cauta el pe canalul panam ...il durea Colonul ?...s a operat de Colon ...

unurtr
unurtr  •  04 Septembrie 2023, 16:37

America Express continuă!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează