INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

ȘOC la Bayern Munchen după rezultatul incredibil cu Dusseldorf: "E inacceptabil" » Soarta antrenorului Niko Kovac a fost decisă!

Articol de - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 10:20

Uli Honess, președintele lui Bayern Munchen, a fost clar după 3-3 cu penultima clasată, Dusseldorf: ”Acest rezultat e inacceptabil. Niko Kovac va fi pe bancă, marți, cu Benfica. Apoi vom discuta”. 

Până sâmbătă, la ora meciului cu Fortuna Dusseldorf, Uli Honess era decis să meargă "până-n pânzele albe" pe mâna antrenorului Niko Kovac.

După 90 de minute, în care campioana a condus cu 2-0 și 3-1, terminând în cele din urmă 3-3 cu penultima clasată, președintele lui Bayern a făcut o criză de nervi: "Așa ceva e inacceptabil!".

Și a anunțat ceea ce pare a fi sfârșitul tehnicianului de 46 de ani pe banca munchenezilor: "Avem nevoie de liniște pentru a parafa calificarea în optimile Ligii. Niko va antrenorul nostru, marți, cu Benfica. Apoi ne vom așeza la masă și vom discuta".

La final, în vestiar, mulți dintre jucători s-ar fi exprimat împotriva lui Kovaci. Însă Honess neagă informația, publicată de tabloidul Bild: "N-am fost la cabine ca să le cerem părerea. Dar vom vorbi și cu ei".

Ultima oară când el a plecat urechea la ce aveau de spus fotbaliștii, în toamna lui 2017, după un 0-3 cu PSG în Ligă, s-a lăsat cu demiterea lui Carlo Ancelotti.

În fața jurnaliștilor, Kovaci s-a apărat vehement: "Dacă vă uitați la golurile primite, toate sunt greșeli personale. Ca și până acum. Niciun antrenor de pe lumea asta nu poate împiedica așa ceva".

CE A SPUS ULI HONESS

"Am sentimentul că echipa e total bulversată. Și când conduceam cu 2-0, cu 3-1 trăiam mereu cu senzația că oricând putem primi gol"

"Primul gol încasat parcă-i desprins dintr-un film de comedie. Unii dintre jucători ar trebui să-și pună și ei întrebări, au comis gafe de diletanți"

"Trebuie să-mi revin din acest șoc. Va fi o seară dficilă pentru soția mea. Mâine vine fata noastră, cu nepoții. Nici lor nu le va fi ușor cu mine"

17 goluria încasat Bayern în 12 etape. Tot atâtea câte primise în întreg sezonul 2015-2016 (34 de etape)

3 goluria primit Bayern de la Dodi Lukebakio. Belgianul, 21 de ani, a jucat și împotriva României U21 (3-3), însă n-a marcat

Vezi și: BAYERN - DUSSELDORF 3-3 // N-a mișcat în fața naționalei lui Rădoi, dar a dat TREI goluri contra marelui Bayern!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  25 Noiembrie 2018, 13:18

De ani de zile m-am saturat de campionatul german in care toate meciurile lui Bayern incepeau de la 1-0 pentru ei cam dupa 8 minute. E bine, pentru competitie, sa fie cat mai multe echipe de valori apropiate crescand astfel interesul specatorilor care se pot astepta la orice. Asa au retrogradat din Bundesliga in diviziile inferioare echipe de prim rang candva: Kaiserslautern, Koln, Hamburg, Aachen, spre prosperitatea unicului club german care face legea in acest campionat. Ceva asemanator cu ce s-a intamplat si pe la noi, din pacate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează