INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Scor incredibil în Rusia: Rostov a fost învinsă cu 10-1! Un nou record a fost stabilit

Soci a câștigat cu 10-1 meciul cu Rostov // Sursă foto: Instagram @pfcsochi
Soci a câștigat cu 10-1 meciul cu Rostov // Sursă foto: Instagram @pfcsochi

Articol de - Publicat sambata, 20 iunie 2020 10:39 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 11:38

Cu şase jucători testaţi pozitiv, Rostov, echipa de pe locul 4 din Rusia, a folosit un „11" cu doar 17,2 ani media vârstei. Soci a devenit primul club care marchează zece goluri într-un meci de prima ligă rusă, câștigând partida cu 10-1!

Pandemia provoacă traume în fotbal. S-a întâmplat vineri în Rusia, unde Soci n-a acceptat să amâne pentru 17 iulie meciul cu Rostov, astfel că oaspeţii n-au avut de ales şi au trimis în teren juniorii. Riscau să piardă la „masa verde", dar aşa s-au prezentat şi au fost demolaţi! 

Seniorii lui Karpin erau deja în carantină şi în locul lor au intrat în teren nişte copii, cu 17,2 ani media vârstei. E cea mai tânără formaţie din istoria primei ligi din Rusia! 10-1 s-a terminat în favoarea gazdelor, care au stabilit un alt record. Nimeni nu a reuşit să marcheze până aseară 10 goluri într-un meci din elita fotbalului rusesc. Lokomotiv Moscova - Ural fusese 9-0 în 2000!

„De ce să ne fie milă?"

Kokorin a semnat un hat-trick, doar al doilea în cariera de profesionist, depăşind suta de goluri în Rusia, iar Zabolotni (a ratat un penalty) şi Poloz câte o „dublă", tabela fiind completată de Novoselţev, Koldunov şi de autogolul vârfului Abramov! El a anulat avantajul conferit lui Rostov, din minutul 1 până în 6, de Romanov!

„De ce să fi avut milă de adversari? Nu ne pare rău, am tratat meciul cu toată seriozitatea şi am jucat pentru fanii noştri. Orice punct contează în lupta pentru supravieţuire. 

E clar că puştii nu pot face faţă la acest nivel, însă experienţa le va folosi pe viitor. Adversarii au dovedit curaj, şi mai ales portarul lor!", a declarat Vladimir Fedotov, antrenorul lui Soci, echipă criticată dur pe reţelele de socializare, înainte, dar şi după acest meci.

„Este foarte greu să comentez ceva după acest meci. Tinerii mei au jucat, n-au avut timp să se pregătească, dar le sunt recunoscător că au acceptat să debuteze în prima ligă" 

Zaur Tedeev, antrenorul juniorilor lui Rostov

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Leo Messi și-a pierdut cumpătul pe teren și a îmbrâncit un adversar

Roy Keane, reacție violentă după prestația lui David de Gea: „I-aș fi dat niște pumni la pauză!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează