INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

„Nu, îi avem pe alții” » Un club care se chinuie l-a refuzat pe Erling Haaland

Erling Haaland/ foto Imago Images
Erling Haaland/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2024 18:05 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 18:58

Ole Gunnar Solskjaer, fostul antrenor de la Manchester United, a povestit cum „diavolii” au ratat transferul lui Erling Haaland (23 de ani), când acesta evolua la Molde. Ulterior, norvegianul a fost cumpărat de Salzburg.

Se întâmpla în vara lui 2018, când Erling Haaland era antrenat de Solskjaer la Molde. Tehnicianul, fost atacant la Manchester United, i-a sunat pe englezi și le-a transmis să îl cumpere pe Erling, însă aceștia au refuzat.

Lovitură pentru FCSB! Azi a venit decizia
FCSB
Lovitură pentru FCSB! Azi a venit decizia

În ianuarie 2019, Salzburg îl cumpăra pe Haaland pentru 8 milioane de euro, iar un an mai târziu îl vindea la Dortmund pentru 20. În 2022, Manchester City l-a luat cu 60 de milioane, iar norvegianul a marcat de atunci 80 de goluri în 84 de meciuri pentru „cetățeni”.

Solskjaer a dezvăluit cum l-a ratat Manchester United pe Erling Haaland

„Pe Haaland l-am avut doi ani la Molde. În vara dinainte să ajung la Manchester United, am sunat la club și am spus «Trebuie să îl luați pe acest băiat! Va fi de clasă mondială».

Asta se întâmpla în iunie, iulie 2018, și au spus că nu îl vor, pentru că au destule rapoarte cu jucători. Apoi, am devenit interimar la United (n.r.- decembrie 2018), iar Haaland s-a dus la Salzburg. Apoi, le-am spus celor de la club să îl luăm de la Salzburg, clauza era de 20 de milioane de euro, un mărunțiș. Dar Dortmund s-a mișcat mai repede”, a declarat Solskjaer, potrivit The Independent.

Manchester United a transferat un alt scandinav de perspectivă, însă abia în 2023. „Diavolii” au plătit 74 de milioane pentru Rasmus Hojlund, cumpărat de la Atalanta. Danezul a marcat primul gol în Premier League în decembrie, iar de atunci a ajuns la borna 7, în 20 de etape bifate.

VIDEO. Pep Guardiola, laude la adresa lui Erling Haaland

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Revelația din Ligue 1 are 6% din bugetul lui PSG și este condusă de un antrenor care luase o pauză de 11 ani!
FRANȚA
Revelația din Ligue 1 are 6% din bugetul lui PSG și este condusă de un antrenor care luase o pauză de 11 ani!
„Bombardierul” Haaland pune City pe jar: „Mâine nu știi ce se poate întâmpla”
LIGA CAMPIONILOR
„Bombardierul” Haaland pune City pe jar: „Mâine nu știi ce se poate întâmpla”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Kenpachi6668
Kenpachi6668  •  06 Martie 2024, 20:07

Pai la ce sa te astepti de la "profesionistii" de la United? Cu antrenorul care si-a adus toate courucurile de la Ajax pe sume astronomice! Acelasi antrenor care a facut una din cele mai mari echipe din Anglia sa joace ca o echipa mica! Acest antrenor va avea soarta lui Graham Potter, adica nu o sa mai antreneze niciodata dupa ce este dat afara! Sunt fan Arsenal dar e tristnsa vezi cum ManUtd a ajuns o caricatura de echipa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close