INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Motivul bizar pentru care Son a refuzat să facă selfie cu o suporteră al lui Tottenham

Son a refuzat să facă selfie cu o suporteră al lui Tottenham. Foto: Captură Twitter @EuroFoot
Son a refuzat să facă selfie cu o suporteră al lui Tottenham. Foto: Captură Twitter @EuroFoot

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 09:31 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 09:31

Heung-min Son (31 de ani), golgheterul lui Spurs nu are voie să atingă decât telefoane Samsung, întrucât are un contract de exclusivitate semnat chiar în această vară. Sud-coreeanul a stat la poză cu o altă fană dotată „corespunzător”.

Episod ciudat cu unul dintre starurile lui Tottenham, petrecut în afara gazonului. Ieșit la plimbare în parc, Heung-min Son a fost rugat de o suporteră a lui Spurs să facă un selfie cu ea. Atacantul sud-coreean s-a arătat inițial disponibil, numai că, după ce fana s-a apropiat, el a sesizat că i se întinde un iPhone. 

Heung-min Son a „întinerit” cu doi ani! Legea surpriză care a intrat în vigoare în această săptămână
COREEA DE SUD
Heung-min Son a „întinerit” cu doi ani! Legea surpriză care a intrat în vigoare în această săptămână

Moment în care a trebuit s-o refuze politicos și și-a cerut iertare. Motivul respingerii este că Son semnase în acest an un contract cu Samsung, rivala companiei americane, care-i interzicea să atingă smartphone-uri ale concurenței! Starul asiatic i-a spus că tânăra poate să rămână cu o amintire frumoasă cu condiția să facă ea poza.

Ai telefon Samsung, faci poze cu Son!

În videoclipul postat pe rețelele de socializare, care s-a viralizat imediat, apare apoi și o altă susținătoare înfocată a londonezilor ce vine tot cu aceeași rugăminte. De data aceasta, Heung-min Son i-a zâmbit larg și i-a acceptat pe loc cererea, ba chiar a fost el cel ce a făcut selfieul! 

Telefonul era „corespunzător" obligațiilor aale contractuale. Căpitanul naționalei sud-coreene și-a compșetat în 2023 portofoliul sponsorilor cu compania producătoare de electronice și electrocasnice și una dintre cele mai profitabile societăți din Coreea de Sud.

Son, hattrick semnat cu Burnley

Din iulie, Son a început să participe la mai multe campanii ale gigantului asiatic, devenind ambasador oficial. 

Sud-coreeanul, rămas cel mai important jucător al lui Tottenham după transferul lui Harry Kane, mai colaborează cu alte firme cunoscute, Calvin Klein, Burberry și Gatorade. Starul lui Spurs a bifat 377 de meciuri în tricoul londonezilor și reușit 148 de goluri și 80 de assisturi. 

În acest sezon are un start bun, cu trei goluri înscrise în primele patru etape din Premier League, toate semnate printr-un hattrick cu Burnley (5-2).

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Decizia luată de saudiți » Cum ajută starurile aduse pe bani grei din Europa să se adapteze mai ușor în Golf

S-a pronunțat sentința în cazul hackerului din „Football Leaks” » Ce pedeapsă i-au dat judecătorii lui Rui Pinto

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează