CAMPIONATE  ·  ARSENAL

Incredibil: soția unui star de la Arsenal, prinsă cu o armă pe aeroport! Cum se apără femeia

Bella Kolašinac +10 FOTO
Bella Kolašinac

Articol de — Sambata, 23 Mai, 10:21

Bella Kolasinac (27 de ani), soția lui Sead Kolasinac, fundașul lui Arsenal, a fost reținută de poliție la revenirea în Marea Britanie. Blonda avea asupra ei un pistol cu electroșocuri pe care încerca să-l introducă în țară. 

Nevasta lui Sead voia să-și ia măsuri de apărare după atacul din vara trecută asupra mașinii în care se afla fundașul „tunarilor" și colegul lui Mesut Ozil și amenințările primite ulterior din partea bandei de răufăcători.

+11 FOTO

FOTO: instagram.com/bellakolasinac/

Legal în Germania, interzis în UK!

Bella Kolasinac și-a luat permis de port-armă în Germania, dar nu s-a informat că pistoalele respective sunt considerate ilegale în Marea Britanie! 

Polițiștii de frontieră de pe London Biggin Hill Airport i-au controlat bagajele la revenirea din Frankfurt și i-au descoperit arma, pe care Bella a declarat că dorea s-o folosească pentru autoapărare.

Mailul a venit târziu

Bella Kolasinac riscă să facă pușcărie de până la șase luni, dar a fost eliberată plătind o cauțiune. 

„E clar că a fost o neînțelegere. Pistolul era ambalat în cutie și nici nu avea baterii. Doamna Kolasinac a dat mailuri companiei aviatice să afle dacă poate importa arma, dar, din nefericire, a primit răspunsul că este ilegal abia în timpul zborului, când avea telefonul închis"
- avocat al familiei Kolasinac 

Sead i-a pus pe fugă

Kolašinac și Özil au fost atacați în iulie, pe o stradă din nordul Londrei, cu un cuțit de doi bărbați veniți pe un scuter care i-a blocat Mercedesul 4x4 al mijlocașului german. Sead i-a pus însă cu mâniile goale pe fugă pe bandiți și s-a rănit ușor, reclamând incidentul la poliție. (Detalii pe larg AICI

VIDEO. Totul despre Bayern - Frankfurt. Ultimul meci s-a terminat cu victoria lui Frankfurt, 5-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1