INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Scandal la naționala Angliei » Southgate l-a convocat pe fotbalistul acuzat că a încălcat regulamentul antipariuri de 262 de ori!

Ivan Toney // Foto: Getty Images
Ivan Toney // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 17:28 / Actualizat joi, 16 martie 2023 17:53

Ivan Toney, 27 de ani, golgheterul lui Brentford și unul dintre cei mai prolifici atacanți ai campionatului insular, a fost chemat astăzi în lotul Angliei pentru meciurile de la sfârșitul lunii, cu Italia și Ucraina.

Ivan Toney e de mult timp un subiect aprins în fotbalul englez. La 27 de ani, vârful lui Brentford este unul dintre cei mai în formă jucători din Premier League, un marcator, golgheterul echipei sale și unul dintre cei mai prolifici atacanți ai campionatului insular.

Scandal major în Anglia! Unul dintre golgheterii Premier League riscă să fie suspendat mai multe luni din cauza pariurilor
ANGLIA
Scandal major în Anglia! Unul dintre golgheterii Premier League riscă să fie suspendat mai multe luni din cauza pariurilor

Ivan Toney ar putea fi suspendat 6 luni!

Dar Toney este anchetat de multe luni de federația londoneză. În ultimii ani, el a încălcat regulile antipariuri ale forului englez de nu mai puțin de 262 de ori. Aceasta a fost cifra prezentată de presa britanică. 262!

De curând, Daily Mail și The Sun au scris că federația ar putea lua în cel mai scurt timp o decizie radicală împotriva lui: o suspendare de până la șase luni!

Southgate: „În cazul Ivan Toney, nu a fost niciun proces și nicio judecată”

Toney a fost convocat în septembrie trecut la două meciuri din Liga Națiunilor, fără a fi folosit de selecționerul Gareth Southgate. Și, au dezvăluit jurnaliștii insulari, atacantul ar fi fost lăsat în afara lotului de Mondial tocmai din cauza faptului că a pariat pe meciuri de fotbal.

Southgate a surprins însă astăzi cu hotărârea sa. L-a inclus pe Toney în grupul pentru meciurile cu Italia și Ucraina, din 23 și 26 martie. 

„El poate juca la echipa de club și încă nu a fost niciun proces și nicio judecată”, a declarat selecționerul Albionului. „Nu știu ce motiv aș avea acum să nu-l chem la națională. Ivan a fost foarte bun de-a lungul întregului sezon. Joacă excelent. Îmi place prezența lui în meciuri și merita această șansă”.

17goluri și 5 pase decisive are Ivan Toney la Brentford în actuala stagiune, în 26 de meciuri

Southgate l-a chemat și pe Kyle Walker, după scandalul din clubul de noapte

Southgate nu a renunțat nici la Kyle Walker, în ciuda incidentului dintr-un nightclub, când a fost văzut sărutând și pipăind pe sâni o femeie, care nu era soția lui. Nu doar atât. În aceeași noapte, fundașul lui Man. City a fost înregistrat în timp ce își dădea jos chiloții. 

O vedetă a lui Manchester City riscă 2 ani de închisoare pentru că și-a dat jos chiloții în public și a pipăit o femeie!
ANGLIA
O vedetă a lui Manchester City riscă 2 ani de închisoare pentru că și-a dat jos chiloții în public și a pipăit o femeie!

Și totuși, selecționerul l-a convocat și pe el. Cum a motivat? „Nu există o dovadă concludentă în acest moment pentru a-l lăsa în afara lotului. Situația este complicată, am discutat mult cu el. Și trebuie să am grijă să nu fiu eu un judecător moral al jucătorilor mei”.

64de goluri a marcat Toney la Brentford în 115 partide jucate în toate competițiile în 3 sezoane

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Revolta Serie A! După 17 ani, italienii au 3 echipe în „sferturile” Ligii Campionilor: „Pare o glumă, dar e adevărul”. Putem avea Derby!

Real Madrid, gest de fair-play la finalul meciului cu Liverpool » Ce au făcut spaniolii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează