INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPAL - FIORENTINA

SPAL - FIORENTINA // VIDEO+FOTO Momente CONFUZE în Serie A! Gazdele au marcat, dar arbitrul a întors faza, a anulat reușita și a acordat penalty adversarei

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 15:22

Partida dintre Spal și Fiorentina a oferit un moment cu totul deosebit, primul de acest gen de când s-a introdus VAR-ul în Serie A.

O fază extrem de controversată s-a petrecut în minutul 74. Felipe l-a călcat pe Chiesa, însă arbitrul Luca Pairetto n-a văzut faultul.

Vezi AICI VIDEO cu faza!

Spal a recuperat mingea, iar pe contraatac a înscris prin Mattia Valoti. Faza nu s-a oprit aici, arbitrul a întors faza, a consultat sistemul VAR, așa că a anulat golul gazdelor și a acordat penalty pentru Fiorentina.

Jordan Veretout a executat perfect și a înscris pentru Fiorentina după 5 minute de incertitudine, în care puțini înțelegeau ce se petrece.

Până la urmă Fiorentina a mai marcat de două ori și a câștigat partida cu 4-1, urcând pe locul 7, cu 35 de puncte, la doar 3 lungimi de locurile de cupele europene.

vezi ȘI:

VIDEO+FOTO Surpriză de PROPORȚII pe „Santiago Bernabeu”! Girona întrerupe o serie de 13 meciuri fără victorie chiar pe terenul Realului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează