INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un fotbalist din Spania a dezvăluit că este gay » Și-a sărutat partenerul după ce echipa a promovat

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 22:50 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 23:16

Spaniolii de la Marbella FC au promovat în weekend în divizia a 4-a, iar portarul Alberto Lejaragga a sărbătorit dezvăluind că este homosexual. 

La finalul partidei Marbella FC - Real Jaen 1-0, fanii au invadat terenul pentru a sărbători promovarea, iar jucătorii s-au bucurat alături de cei dragi. 

Un fotbalist din Spania a dezvăluit că este homosexual 

De profesie informatician, Alberto Lejaragga (28 de ani) a dezvăluit, la finalul meciului, că este homosexual. Acesta s-a sărutat pe teren cu partenerul său și a postat pe Twitter fotografia, alături de alte fotografii cu părinții și familia. 

„Vă mulțumesc că ați fost mereu alături de mine, la bine și la rău. De data asta, am trăit ceva frumos. Vă mulțumesc”, a scris ibericul. 

Dezvăluirea lui i-a făcut pe fani să-l felicite. Aceștia i-au trimis sute de mesaje pe Twitter.

Nu e primul fotbalist care dezvăluie că e gay 

În octombrie 2021, Joshua Cavallo, 24 de ani, fundașul stânga al lui Adelaide United, dezvăluie că este homosexual, într-un videoclip postat pe Twitter. 

Recent, Jakub Jankto, atacantul în vârstă de 27 de ani al Spartei Praga, a recunoscut și el că este gay. „Eram adolescent, aveam 14 sau 15 ani. Atunci am simțit ceva diferit”, a declarat Jankto pentru Marca, adăugând: „Am încercat să am relații cu femei, dar nu au mers. Nu voiam să continui așa toată viața, numai o viață avem. Am hotărât că totul se poate soluționa așa cum am făcut-o. Acum mă simt liber. Nevasta mea a fost surprinsă. Nu e ceva așteptat când anunți un asemenea lucru după 26 de ani. Copilului nostru i-a fost dificil. Însă m-am înțeles cu Marketa să facem totul pentru băiat”, a spus acesta.

Citește și: 

Gareth Bale, tentat de oferta lui Wrexham! Negocierile vor fi purtate într-un loc legendar

Barcelona caută soluții pentru a finanța întoarcerea lui Messi pe Camp Nou » Ce proiect are în vedere conducerea blaugrana

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
inshallah
inshallah  •  27 Aprilie 2023, 16:42

sergiu, draga, ti-a placut asa de mult, ca le faci reclama?

IVIS1974
IVIS1974  •  27 Aprilie 2023, 08:55

Si de ce promovati asta?!

ali.bec
ali.bec  •  27 Aprilie 2023, 08:26

Copyrightul e la MM & Reghe

Vezi toate comentariile (8)
Comentează