INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Spaniolii se tem ca Ansu Fati să nu o ia pe urmele lui Gai Assulin, noul jucător al lui Poli Iași: „A mai fost un «Messi» și acum joacă în România”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 12:11

Ansu Fati va împlini 17 ani la finalul lunii octombrie, însă e deja văzut ca urmașul lui Lionel Messi, mai ales că a debutat și pentru prima echipă a Barcelonei. 

Tânărul atacant s-a accidentat și spaniolii au emoții în ceea ce privește viitorul fotbalistului care a ales să reprezinte naționala Spaniei. 

Mundo Deportivo îl compară pe Ansu Fati cu Gai Assulin (28 de ani), jucător care era considerat urmașul lui Messi, dar a ajuns zilele trecute să semneze cu Poli Iași. 

„Să ne amintim că israelianul era cel despre care se spunea că va fi noul Messi! Acum, tocmai a semnat în România cu Politehnica Iași, venit liber de contract de la Kairat Almaty”, scriu jurnaliștii spanioli. 

Spaniolii se tem ca Ansu Fati să nu o ia pe urmele lui Gai Assulin, noul jucător al lui Poli Iași: „A mai fost un «Messi» și acum joacă în România”

Gai Assulin era considerat un viitor mare fotbalist la vârsta de 16 ani, însă accidentările repetate ale israelianului și viața extrasportivă i-au adus declinul în carieră. A plecat de la Barcelona în 2010 și a ajuns la Manchester City, unde n-a jucat deloc, apoi s-a transferat la Racing Santander, Mallorca, Hapoel Tel-Aviv, Sabadell și Kairat Almaty. 

Cele mai tari goluri marcate de Fati la academia Barcelona

Citește și:

Gai Assulin, „Messi al Israelului”, s-a transferat la Poli Iași » A jucat pentru Barcelona și City

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
grandetorito
grandetorito  •  28 Septembrie 2019, 15:14

"CELE MAI TARI GOLURI MARCATE DE FATI LA ACADEMIA BARCELONA" au fost marcate doar cu lovituri de cap?! Cu un minim de efort găsești un filmuleț mai potrivit. Ați fost slabi la faza asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează