INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Splendida soție a fotbalistului descoperit de Lucescu, hărțuită și amenințată cu moartea!

Ekaterina Dorozhko și Luis Adriano FOTO: Instagram +8   FOTO
Ekaterina Dorozhko și Luis Adriano FOTO: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 05 iunie 2020 20:33

Manechinul rus Ekaterina Dorozhko a dezvăluit cât a suferit după ce s-a căsătorit anul trecut cu Luiz Adriano și s-au mutat împreună în Brazilia.

Pe Luiz Adriano, Mircea Lucescu l-a lansat în fotbalul mare. L-a adus în 2007 la Șahtior, la doar 20 de ani, cumpărându-l cu 3 milioane de euro de la Internacional Porto Alegre și titularizându-l într-o superechipă plină de brazilieni. A rămas în Ucraina opt ani, până în 2015, când l-a transferat AC Milan. Atacantul auriverde și-a descoperit însă marea dragoste în Rusia, în cei doi ani în care a jucat la Spartak Moscova. În 2019, s-a căsătorit cu manechinul Ekaterina Dorozhko și au plecat împreună în Brazilia, după ce Adriano a semnat cu Palmeiras. 

„Am primit mesaje oribile. În fiecare zi. Doar pentru că eram căsătorită cu un bărbat de culoare”

Acum, splendida blondă sprijină mișcarea "Black Lives Matter", după ce americanul George Floyd a fost ucis de un polițist la Minneapolis. Ekaterina vorbește despre hărțuirea la care a fost supusă în Țara Cafelei din cauza căsătoriei sale cu un fotbalist de culoare. 

+4 FOTO

„La început, când mă duceam la meciuri, râdeau doar: «Ia uite, a venit rusoaica, hahaha». Apoi, în fiecare zi, am primit mesaje oribile, amenințări cu moartea. Mi-au promis că mă găsesc, mă bat și îmi fac alte lucruri îngrozitoare pentru că sunt căsătorită cu un bărbat negru", a declarat Ekaterina. "Norocul meu este că am nervi de oțel. N-am dat atenție la toate acele prostii".

VIDEO / Mircea Lucescu, acuzat de un fost jucător: „Nu m-a lăsat la înmormântarea mamei”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Modric, poveste incredibilă: „Mourinho l-a adus la disperare pe Ronaldo. Cei doi au fost aproape de bătaie”

O mărturisire cutremurătoare! Cât a suferit Higuita de pe urma prieteniei cu Pablo Escobar: „Parcă eram cel mai rău traficant”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează