INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

ST. ETIENNE - PSG 1-1 » Mauricio Pochettino nu glumește și primul pe care-l critică este chiar Mbappe! „Sunt decepționat”

Mauricio Pochettino
foto: Imago
Mauricio Pochettino foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 12:54 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 13:05

Mauricio Pochettino nu i-a menajat pe jucătorii săi de la PSG și nici pe pe tânărul său star, Kylian Mbappe: „Trebuie să crească mult în joc”. Antrenorul argentinian a obținut doar un egal la debutul al PSG, 1-1 cu Saint-Étienne.

PSG nu mai poate lega două victorii de la sfârșitul lui noiembrie. În ultimele opt etape, campioana are 3 succese, 3 egaluri și două înfrângeri. Și locul 2, la trei puncte în spatele lui Lyon. Nici debutul lui Mauricio Pochettino nu a fost prea bun. Doar 1-1 la Saint-Étienne.

Argentinianul vrea să se impună în vestiar din prima clipă și, când jocul nu merge, o spune fără ocolișuri. Și nu se teme să-și critice vedetele. Primul meci, prima țintă: Kylian Mbappe. A scos numele lui în evidență.

„Mbappé trebuie să crească mult în joc, la fel ca toți ceilalți. Sunt decepționat, pentru că Paris Saint Germain e obligată să câștige. E nevoie de o îmbunătățire din mai multe puncte de vedere”, a spus Pochettino la conferință. 

Cum i s-a părut prima partidă după 14 luni de pauză, cu stadionul gol? „Am avut o senzație ciudată. Ultima oară când am stat pe bancă erau 62.000 de spectatori în tribune”. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

FOTO. St. Etienne - PSG 1-1 » Start ratat pentru Pochettino! Parisul pierde teren față de liderul Lyon

Topul celor mai valoroși fotbaliști din primele campionate ale Europei a fost anunțat » Două surprize URIAȘE pe podium

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
giovanatirana
giovanatirana  •  07 Ianuarie 2021, 15:13

Aloooo, aloooo, pt gigiștii din berceni! Min sănătătii și DSP au anunțat oficial că fîcîsîbî nu are nici un fel de dispensa pt întoarcea din Turcia și trebuie să intre în carantină!!! Ghinion!!!

talpaiadului
talpaiadului  •  07 Ianuarie 2021, 14:33
Postat de melcul_furios pe 07 Ianuarie 2021, 13:28

Pochettino s-ar putea să aibă surprize acolo, el vine de la un club mediu și nu a lucrat cu super jucători. La nivelul lor merge altfel treaba, nu te mai răstești la ei și nu ii mai tratezi ca pe amărâți, că tu ești cel mai inteligent.

Ai dreptate. Si nici nu e normal sa faci altfel sa critici de la primul meci nici macar la o echipa mica, mai intai antreneaza cateva luni, castiga respectul jucatorilor si dupa aia poti sa vii si cu afirmatii de genul asta. Pochettino se cam joaca cu focul chiar daca are dreptate in ceea ce spune, e clar ca echipa nu merge.

magic4ever
magic4ever  •  07 Ianuarie 2021, 14:31

Pochettino in afara de finala UCL pierduta in care a ajuns cu mare noroc dupa golul din prelungiri cu Ajax nu are nici o performanta notabila ca antrenor, nu il recomanda nimic sa antreneze un club cu atat de multe staruri...PSG are nevoie de un antrenor de top cu experienta si troffe gen Mourinho, Guardiola,Klopp sau Allegri...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează