INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

FOTO. St. Etienne - PSG 1-1 » Start ratat pentru Pochettino! Parisul pierde teren față de liderul Lyon

PSG, la debutul lui Mauricio Pochettino pe banca tehnică, a remizat în deplasarea de la St. Etienne, scor 1-1 (Ligue 1, runda #18 @IMAGO +8   FOTO
PSG, la debutul lui Mauricio Pochettino pe banca tehnică, a remizat în deplasarea de la St. Etienne, scor 1-1 (Ligue 1, runda #18 @IMAGO

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 00:18 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 00:43

PSG, la debutul lui Mauricio Pochettino pe banca tehnică, a remizat în deplasarea de la St. Etienne, scor 1-1 (Ligue 1, runda #18).

Cu Neymar indisponibil din cauza unei accidentări, Pochettino a mizat în centrul atacului pe Kean, flancat de Mbappe și Di Maria

St. Etienne - PSG 1-1 » Semieșec pentru Pochettino la debut

Atacantul italian a reușit singurul gol al parizienilor de pe arena „Geoffroy-Guichard”, în minutul 22. 180 de secunde mai devreme, Saint-Etienne reușea să deschidă scorul prin Romain Hamouma, după o gafă uluitoare în apărarea lui PSG.

+4 FOTO

St. Etienne - PSG 1-1 » Primul „11” ales de Pochettino la debut:

  • Navas - Dagba, Kehrer, Marquinhos (C), Bakker - Gueye, Verratti, Herrera - Di Maria, Kean, Mbappe;
  • Au intrat pe parcurs: Draxler, Pembele și Sarabia.

Pentru PSG urmează partida de pe teren propriu de duminică împotriva celor de la Brest, în vreme ce St. Etienne se va deplasa la Reims. 

Clasamentul în Ligue 1 este în continuare condus de Lyon, care are 3 puncte în fața lui Paris Saint-Germain. PSG e la egalitate cu Lille, gruparea de pe 3.

VIDEO. Cele mai bune momente ale jucătorului Pochettino la PSG

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Juve top class! „Bătrâna Doamnă” i-a provocat lui AC Milan prima înfrângere a sezonului

Cosmin Olăroiu a răbufnit în direct: „M-am săturat ca noi, românii, să fim priviți ca niște persoane umile, care ținem capul jos!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  07 Ianuarie 2021, 01:47

Primul „11” a celor de la St. Etienne nu l-ati scris???DE CE? chiar NU CONTIAZA pt gesepe ACEASTA ECHIPA? nu toti suntem faci PSG, trebuie sa fiti impartiali...ce e asta... numa cu elitele ??? se vede ca sunteti ziar ieftin

Vezi toate comentariile (1)
Comentează