INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Stadionul de aproape un miliard de euro, întârziat din motive INCREDIBILE: "Era un iz puternic de alcool, iar în toalete se trăgea cocaină"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 20:32

Clubul de fotbal Tottenham și Mace, firma responsabilă cu contrucția noii arene White Hart Lane, sunt acuzate de o revistă din Anglia pentru întârzierea lucrărilor.

Revista Construction News a scos la iveală informații uluitoare despre derapajele muncitorilor de pe șantier.

Printre cei aproximativ 4.000 de oameni ai firmelor subcontractate ar exista o mulțime de persoane care ar consuma droguri și alcool în timpul programului.

Surse din interior au precizat pentru revista mai sus amintită că "la prima oră a dimineții era un iz puternic de alcool, multe sticle aruncate, iar în toalete se trăgea cocaină".

Noua arenă a lui Tottenham are o capacitate de 60.062 și ar fi trebuit să fie inaugurată pe 14 septembrie, în meciul pierdut contra lui Liverpool, scor 1-2. În prezent, "pintenații" își joacă meciurile de pe teren propriu pe Wembley. 

white

850.000.000 de lire sterline a costat până în acest moment noul White Hart Lane

Vezi și: Caz incredibil la un club mare al Europei: un superstar s-ar fi accidentat din cauza problemelor cu poliția!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  21 Septembrie 2018, 23:47

La devizul ăsta la lucrare, furturile mioritice la stadioane par o joacă de copil.

marian0904
marian0904  •  21 Septembrie 2018, 22:57

De acord cu antepostatorul. In fond, daca oamenii luau asa ceva, terminau inainte de termen, nu intarziau lucrarea. Aici e mana (vorba vine) cormoranilor. Sa-i prinda pe cocosei, ce se dau smecherasi, departe de cotet si sa-i jumoale de puncte. You'll never walk alone!

liviuemil
liviuemil  •  21 Septembrie 2018, 22:40

Am lucrat cu MACE in Irlanda la Facebook ( faza1). Nici vorba de asa ceva. Faceau controale antidoping la fiecare 2-3 saptamini. Minciuni !!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează