INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTARE

Caz incredibil la un club mare al Europei: un superstar s-ar fi accidentat din cauza problemelor cu poliția!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 12:55

Managerul lui Tottenham, Mauricio Pochettino, a dezvăluit că leziunea la coapsa dreaptă i s-a tras portarului lui Tottenham, Hugo Lloris, de la problemele cu poliția. Amenda totală primită e de 388.000 euro plus 20 de luni fără permis.

Francezul  Hugo Lloris, 31 de ani, i-a lipsit mult lui Tottenham cu Liverpool și la debutul în grupele Ligii cu Inter, ambele pierdute cu 1-2. Managerul Pochettino a explicat motivul pentru care portarul francez s-ar fi accidentat la coapsa stângă: din cauza stresului. Arestarea și apoi tot scandalul, provocat de faptul că a fost prins băut la volan de poliție și a ratat dimineața antrenamentul, a creat teren fertil în plan psihic pentru leziunea suferită cu Manchester United.

A rămas cu banderola

Campionul mondial a fost sancționat financiar de club cu 332.000 de euro, amendă la care s-a adăugat cea primită la tribunal, 56.000. În plus, Lloris și-a pierdut dreptul de a conduce pentru 20 de luni, dar și respectul fanilor. Va păstra banderola de căpitan, purtată pe braț ultima oară la începutul lunii, la 3-0 pe Old Trafford. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează