INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SLAVIA PRAGA - ARSENAL 0-4

Nicolae Stanciu a primit nota 4 după returul cu Arsenal: „N-a intrat deloc în meci”

Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu

Articol de - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 10:56 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 11:21

Demolată de Arsenal, scor 0-4, Slavia Praga a jucat slab, la fel și Nicolae Stanciu (27 de ani). „Mingea pierdută naiv de el a condus la un gol anulat. Echipa nu s-a putut baza pe acțiunile lui”, îl acuză cotidianul Blesk.

Seria jocurilor bune și foarte bune livrate de Nicolae Stanciu (27 de ani) în Europa League s-a rupt brutal joi seară, în returul „sferturilor”. Slavia a fost spulberată de Arsenal (0-4) după o primă repriză de coșmar, singura de altfel în care a evoluat șeptarul praghezilor. Pentru că la pauză, la 0-3, antrenorul Jindřich Trpišovský a operat patru schimbări și l-a scos și pe Stanciu!

„Nicolae Stanciu n-a mai strălucit”

Prestația „tricolorului” a amintit parcă de debutul slab din preliminariile CM 2022. Cotidianul ceh Blesk nu i-a dat notă de trecere (4), înlocuitorul românului, Lingr, primind 5, la fel ca alți cinci colegi. Au fost însă și doi de 2, dar și un 6, Provod. „N-a intrat deloc în meci. Mingea pierdută naiv de el a condus la 0-0 la un gol, anulat din fericire cu VAR. Echipa nu s-a putut baza pe sclipirile ofensive ale lui Stanciu”, l-a criticat sursa amintită.

Antrenor Slavia Praga: „Jucătorii meu sunt epuizați”

„Trebuie s-admitem că Arsenal a fost mult mai bună acum, ne-a surclasat la toate capitolele. Adversarii au fost mai rapizi, mai dinamici, mai mobili. Noi am comis greșeli teribile, iar rezultatul este foarte dureros. Nu-mi place să mă plâng, dar oboseala acumulată e imensă. Jucătorii se simt epuizați și ar avea nevoie de două zile libere”, a declarat Trpišovský.

36 de meciuriîn total 2.574 de minute, a bifat Stanciu în acest sezon la Slavia. Are 13 goluri și 7 pase decisive. Doar în "dubla" cu Nice a rămas rezervă în actuala Europa League

VIDEO Victor Becali, înțepături către Anamaria Prodan: „Să spună cât plătea Stanciu taxe în Cehia și cât plătea Chipciu”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cu Alexandru Mitriță integralist, Laurențiu Reghecampf a fost învins clar la debutul pe banca lui Al Ahli

Drumul spre Gdansk » Când se joacă semifinalele Europa League

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  16 Aprilie 2021, 14:43

Cum asa ?? Tocmai el, despre care ne tot spuneti ca i-a speriat pe cehi cu prestatiile sale extraordinare ?? Cum ajunge la nationala, sau intalneste o echipa de club puternica, cum se stige precum lumanarea !!

gazistu
gazistu  •  16 Aprilie 2021, 14:07

cam asa joaca si la echipa nationala, doar ca noi romanii si mai al;es presa ii facem "mari" daca da o pasa la colegul de langa el....mamaa ce mare realizare…. ..esti mare cand tragi echipa dupa tine.... cand rupi nori nu daca dai 1-2 pase cu colgul….

1177177172317584
Christian Ciuca  •  16 Aprilie 2021, 13:29

transparent, invizibil, moale, lent, pierdut pe teren, fara vreo pasa de Doamne-ajuta, fara vreun sut, vreo actiune ofensiva...practic a jucat FUNDAS ..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează