INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ASIA

Cu Alexandru Mitriță integralist, Laurențiu Reghecampf a fost învins clar la debutul pe banca lui Al Ahli

Laurențiu Reghecampf, antrenor Al Ahli // foto: twitter @ ALAHLI_FC
Laurențiu Reghecampf, antrenor Al Ahli // foto: twitter @ ALAHLI_FC

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 10:37 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 11:23

Al Ahli, echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf (45 de ani), a pierdut primul meci din grupele Ligii Campionilor din Asia, 2-5 cu Esteghlal FC, din Iran.

Chiar la meciul de debut pe banca lui Al Ahli, Laurențiu Reghecampf a suferit o umilință. La Teheran, Al Ahli a fost învinsă clar de Esteghlal FC, vicecampioana Persian Gulf Pro League.

Al Ahli, zdrobită de Esteghlal FC

Cu Alexandru Mitriță integralist, Al Ahli nu a rezistat în fața gazdelor. Esmaeili a deschis scorul în minutul 5, iar trupa lui Reghecampf a egalat în minutul 27, prin Al Somah, care a transformat un penalty. Echilibrul s-a rupt în partea a doua, când gazdele au mai punctat de 4 ori, prin Naderi (minutul 54), Ghayedi (67, 86) și Diabate (89). Al Ahli a marcat golul 2 în minutul 79, la 3-1, prin același Al Somah.

După acest rezultat, Al Ahli este ultima în grupa C din Liga Campionilor Asiei. Din grupa echipei lui Reghecampf mai fac parte Al Shorta (Irak) și Al-Duhail (Qatar). Pentru Al Ahli urmează un meci cu Al-Duhail, care va avea loc duminică, 18 aprilie.

14,98 milioane de eurovalorează tot lotul lui Esteghlal, în timp ce jucătorii lui Al Ahli sunt cotați la 45,83 milioane de euro!

9 meciuri fără victorieși 7 înfrângeri consecutive are Al Ahli, care merge groaznic și în campionat

VIDEO. Reghecampf, la 7 ani după cel mai dubios meci al său din Liga 1: „Am învățat multe, iar în seara aia Gigi a avut probleme mari”

Mai multe știri despre stranieri:

Răsturnare de situație în cazul lui Mitriță! Ce au făcut șefii pentru a-l convinge să rămână la Al Ahli

Ianis Hagi a prins aripi după primul gol la echipa națională: „Voi încerca să calific România la o Cupă Mondială sau un Campionat European”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  16 Aprilie 2021, 14:39

Nu-i nicio problema....Reghecampf este obisnuit cu asemenea scoruri !! Pe cand antrena prin Emirate, aceiasi echipa iraniana i-a administrat tot cinci goluri in grupele Ligii Campionilor din Asia !! Cu siguranta ca seicii de la Al Ahli, dupa aceste trei luni, nu-i va mai oferi niciun contract !!

ripensistu
ripensistu  •  16 Aprilie 2021, 14:24

De ce promovati aceasta *** cu 0 realizari?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adook1
adook1  •  16 Aprilie 2021, 11:43

Urmeaza o noua serie de infrangeri pt Regheton si o noua demitere 'glorioasa' (dupa cum ne va spune nevasta sa). :)) Il vrei la FC FCSB?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează