INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Ianis Hagi a prins aripi după primul gol la echipa națională: „Voi încerca să calific România la o Cupă Mondială sau un Campionat European”

Ianis Hagi (#14), după ce a marcat în România - Macedonia de Nord 3-2 +36   FOTO
Ianis Hagi (#14), după ce a marcat în România - Macedonia de Nord 3-2

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 08:30 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 08:51

Ianis Hagi (22 de ani) a marcat în luna martie primul său gol pentru echipa națională a României și promite să nu se oprească aici.

Mijlocașul lui Rangers le-a adus victoria „tricolorilor” în primul meci din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, cu Macedonia de Nord, scor 3-2. A fost primul gol pentru Ianis în „tricolor” după 16 meciuri, o reușită care a însemnat enorm pentru fiul „Regelui”.

Ianis Hagi: „Voi încerca să calific România la Campionatul European sau la Cupa Mondială”

„Golul a însemnat mult pentru mine. Încă de când eram copil mi-am dorit mereu să îmi reprezint țara la cel mai înalt nivel, să înscriu goluri și să mă calific la Campionatul European și la Cupa Mondială.

Faptul că tatăl meu a avut o asemenea carieră, mai ales alături de România, îmi aduce și mai multă bucurie. Mă simt bine, simt că toată munca pe care am depus-o poate fi văzută pe teren. Așa că sunt foarte fericit, dar în același timp, acesta este doar începutul. 

Este doar un gol pentru echipa națională și cu siguranță nu vreau să mă opresc aici. Nu mă voi opri din a încerca să adun goluri și pase decisive pentru echipa națională și să calific România la o Cupă Mondială sau un Campionat European”, a declarat Ianis pentru site-ul oficial al celor de la Rangers.

În Scoția, Ianis se pregătește de derby-ul cu Celtic din optimile Cupei Scoției. „Old Firm” se va juca duminică, 18 aprilie, de la ora 17:00.

10 goluri și 14 pase decisiveare Ianis la Rangers, în 53 de meciuri

VIDEO. Ianis Hagi, analizat de fostul internațional Ianis Zicu: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii!”

Mai multe știri despre stranieri:

Ianis Hagi, la Lazio? „Ar putea fi cedat, nu e un jucător crucial”

Louis Munteanu, decisiv în Coppa Italia Primavera » Fiorentina s-a calificat în finala competiției

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
laur_gr
laur_gr  •  16 Aprilie 2021, 14:43

Nu poti sa zici "să calific România la o Cupă Mondială". Poti sa zici "sa ajut la calific României la o Cupă Mondială". E o echipa care joaca, nu doar 1 jucator.

gago747
gago747  •  16 Aprilie 2021, 13:44
Postat de mal. pe 16 Aprilie 2021, 13:01

Ăsta chiar l-a luat în serios pe Zicu! Prostie așa mare ca cea prin care Zicu îl „clasifică” pe Ianis Hagi în primii 10 fotbaliști ai lumii. Ce tâmpiți sunt aceia care fac prețurile jucătorilor! sau, mai rău: un diamant la preț redus!

Păi Janice chiar este în primii zece fotbaliști din lume, și anume la hype, adică publicitate deșănțată și nemeritată.

mal.
mal.  •  16 Aprilie 2021, 13:01

Ăsta chiar l-a luat în serios pe Zicu! Prostie așa mare ca cea prin care Zicu îl „clasifică” pe Ianis Hagi în primii 10 fotbaliști ai lumii. Ce tâmpiți sunt aceia care fac prețurile jucătorilor! sau, mai rău: un diamant la preț redus!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează