INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERBIA

Steaua Roșie Belgrad a câștigat titlul în Serbia » Când vor putea sărbători cu fanii + coincidență remarcabilă cu meciul istoric în care a jucat și Belodedici

Steaua Roșie Belgrad, campioană în Serbia
Steaua Roșie Belgrad, campioană în Serbia

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 22:00

Steaua Roșie Belgrad a câștigat titlul de campioană în Serbia. În primul meci de la reluarea competiției, formația din capitală s-a impus cu 5-0 în deplasarea de la Rad. Steaua Roșie Belgrad a obținut al treilea titlul consecutiv în Serbia. 

Formația pregătită de Dejan Stankovic avea de îndeplinit o simplă formalitate. Cu 4 etape rămase de disputat, avea un avans de 11 puncte față de rivala Partizan. Sărbătoarea de astăzi va fi una atipică. Din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus, partida s-a disputat fără spectatori. 

Petrecere pe 6 iunie

Steaua Roșie va putea sărbători titlul cu fanii etapa următoare, pe 6 iunie, acasă, împotriva lui Radnik. Guvernul de la Belgrad a acceptat ca meciurile să se joace cu spectatori de la 1 iunie, dar respectând anumite restricții: distanță de un metru între spectatori și nu mai mult de 20% din capacitatea stadionului. 

53.000 de locurieste capacitatea arenei „Rajko Mitic”, supranumită „Marakana”, pe care Steaua Roșie își dispută meciurile de pe teren propriu. Peste 10.000 de spectatori vor putea asista la sărbătoare

Titlul, la 19 ani de la triumful european

Primul trofeu obținut de Dejan Stankovic în calitate de antrenor vine în aceeași zi cu cea mai mare performanță din istoria clubului. În 1991, cu Miodrag Belodedici pe teren, sârbii se impuneau la penalty-uri în Finala Cupei Campionilor Europeni, împotriva lui Marseille.

Steaua Roșie Belgrad a câștigat titlul în Serbia » Când vor putea sărbători cu fanii + coincidență remarcabilă cu meciul istoric în care a jucat și Belodedici

RAD - STEAUA ROȘIE 0-5 

  • Au marcat: Ivanić 24, Babić 30, Vukanović 36, 82, Degenek 57

Rad: Marković, Dobrijević, Perendija (61. Stojanović), Tanasijević, Milošević (70. Jovanović), Busnić, Zogović (53. Kasalica), Lazarević, Živković, Trifunović (70. Nikolić), Kaluđerović (70. Kovačević)
Rezerve: Mićanović, Nikolić, Stojanović, Kasalica, Jovanović, Kovačević, Dedijer

Steaua Roșie: Borjan, Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić (62. Pankov), Petrović (75. Jovičić), Nikolić (46. Gavrić), Ivanić, Ben (62. Jovančić), Vukanović, Tomane (od 62. Pavkov)
Rezerve: Popović, Gajić, Pankov, Jovičić, Jovančić, Gavrić, Pavkov

Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Marius Șumudică a dezvăluit cine e omul bolnav de coronavirus la Gaziantep: „Urmează 5 zile dificile”

Moment memorabil cu Zlatan Ibrahimovic » Ce i-a spus unui coleg în timp ce hotelul luase foc

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează