INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALEGERE

Talentatul fotbalist pe care se bat Serbia și Spania » Ce națională va alege tânărul jucător al lui Liverpool

Stefan Bajcetic.
Foto: Imago
Stefan Bajcetic. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 decembrie 2022 15:11 / Actualizat miercuri, 28 decembrie 2022 15:59

Stefan Bajcetic (18 ani), jucătorul lui Liverpool, autor al unui gol pentru „cormorani” în victoria obținută de aceștia contra lui Aston Villa, partidă disputată luni seară, a ales să joace pentru naționala Spaniei. 

Bajcetic are dublă cetățenie, spaniolă și sârbă, și a ales să reprezinte naționala iberică la nivel de seniori. Cu toate acestea, Federația Sârbă de Fotbal continuă să încerce să îl convingă să aleagă reprezentativa balcanică, relatează spaniolii de la AS. 

Răspuns tăios pentru Dan Șucu, dinspre Voluntari: „Să-și vadă de ale lui!”
FC VOLUNTARI
Răspuns tăios pentru Dan Șucu, dinspre Voluntari: „Să-și vadă de ale lui!”

Stefan Bajcetic a fost crescut de Celta Vigo

Stefan Bajcetic s-a născut în Spania, la Vigo, și a fost crescut de echipa locală Celta Vigo. Tatăl său, Srdjan Bajcetic (51 de ani), fost jucător la Vojvodina, Steaua Roșie Belgrad, Celta Vigo și Braga, este antrenorul echipei de tineret a clubului din nord-vestul Spaniei. 

În ianuarie 2021, Stefan Bajcetic se transfera la Liverpool. A evoluat la echipele U18 și U21 ale „cormoranilor”. Stefan Bajcetic și-a făcut debutul în tricoul echipei mari a lui Liverpool pe 27 august 2022, într-o victorie categorică obținută de elevii lui Jurgen Klopp pe teren propriu, scor 9-0, împotriva lui Bournemouth, în etapa cu numărul 4 din Premier League. 

Pe 13 septembrie 2022, Stefan Bajcetic își făcea debutul în UEFA Champions League. Spaniolul l-a înlocuit pe Thiago Alcantara în minutele de prelungire ale meciului Liverpool - Ajax, scor 2-1. 

La data de 9 noiembrie 2022, Stefan Bajcetic a început pentru prima dată titular în tricoul lui Liverpool, în victoria obținută la loviturile de departajare de aceștia în fața lui Derby County, formație de liga a treia, în 16-imile Cupei Ligii Angliei. 

Stefan Bajcetic a reprezentat Spania la categoria de vârstă U18. A bifat 3 selecții în tricoul roșu.

Stefan Bajcetic este cotat la un milion de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.com. 

VIDEO. Rezumat: Aston Villa - Liverpool 1-3

Citește și:

Ronaldo și-a luat fiul de la Ia Manchester United și l-a readus la Real Madrid

Ce răsturnare la miezul nopții! » Primul mare transfer post-Mondial: Liverpool i l-a „suflat” lui United pe fotbalistul cu care „diavolii” erau deja înțeleși!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează