INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TENSIUNI LA LAZIO

Ştefan Radu închis în vestiar de patron!

Articol de - Publicat joi, 21 ianuarie 2010 00:00

Eliminarea din Cupa Italiei l-a scos din minţi pe Claudio Lotito. După eşecul de ieri de la Florenţa (2-3), bossul lazial a mers furios la vestiare şi i-a băgat pe jucători în şedinţă. Au fost cuvinte grele aruncate de patron şi ameninţarea "de mîine intraţi toţi în cantonament".

 


Echipa romană s-a predat în "sferturile" competiţiei, trupa lui Mutu, autor a două goluri şi unei pase decisive, reuşind să se revanşeze după înfrîngerea de acum două sezoane tot în Cupă.

Integralist în formaţia lui Ballardini, Radu a continuat evoluţia mai slabă din ultima etapă, 0-3 cu Atalanta, şi a luat un "galben" pentru proteste pe final.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
 •  21 Ianuarie 2010, 11:34

Da astia sunt jurnalisti, n-am inteles eu dar cred ca nu au nici o treaba cu meseria asta. Functia lor e scandalurile, barfa, lipsa de bun simt, minciuna, dezinformarea si atunci cand gresesc nu au nici macar bunu simt sa dezminta si trantesc in noroi oameni nevinovati. Nu au nici o treaba cu aceasta meserie, scriu fara sa analizeze, verifice daca sursa e fiabila, daca e un subiect ce poate interesa cu adevarat cititoru de cronica sportiva. tare rusinos, sincer acum!

 •  21 Ianuarie 2010, 11:15

serie B :))

 •  21 Ianuarie 2010, 11:12

ma mir k nu au scris k erau si Becali astia pe undeva si au vazut meciul,ceva un coment de-al lor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează