INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SANCȚIUNE

Câte etape de suspendare au primit Stefan Savic și Ferran Torres, în urma incidentului din partida Atletico Madrid - FC Barcelona

Ferran Torres și Stefan Savic +38   FOTO
Ferran Torres și Stefan Savic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 14:16 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 14:16

Stefan Savic (32 de ani), fundașul central muntenegrean al lui Atletico Madrid, și Ferran Torres (22 de ani), extrema celor de la FC Barcelona, au fost suspendați câte două etape de către Comisia de Disciplină din cadrul Federației Spaniole de Fotbal, în urma incidentului în care au fost implicați în meciul direct disputat pe „Wanda Metropolitano”. 

S-a prăbușit cota celui mai scump fotbalist din „era Becali”
FCSB
S-a prăbușit cota celui mai scump fotbalist din „era Becali”

Ce meciuri vor rata Stefan Savic și Ferran Torres

Stefan Savic nu va juca în următoarele partide din campionat pentru Atletico Madrid. Trupa lui Diego Simeone (52 de ani) le va întâlni pe Almeria, în deplasare, respectiv Real Valladolid, acasă, în etapele 17, respectiv 18 din La Liga. 

De cealaltă parte, Xavi (42 de ani), tehnicianul catalanilor, nu se va putea baza pe Ferran Torres în meciurile pe care vicecampioana Spaniei le va disputa în compania celor de la Getafe, pe teren propriu, și Girona, în deplasare, notează Marca. 

FOTO cadru cu cadru | Încăierarea dintre Ferran Torres și Stefan Savic

După un atac al catalanilor, Torres și Savic au intrat în conflict pe teren în careul lui Atletico. Cei doi au oferit un moment rupt din luptele greco-romane. Ferran a fost surprins cum l-a tras de păr pe fundașul lui Atletico, în timp ce Savic i-a băgat mâna în gât lui Ferran. 

FOTO. Conflict Ferran Torres cu Stefan Savic

+34 FOTO

Ce a scris centralul Munuera Montero în raport

Munuera Montero (39 de ani), centralul partidei, a scris în raport: 

  • „În minutul 90, jucătorul Stefan Savic a fost eliminat din următorul motiv: A ținut de gât un adversar folosind o forță excesivă, în timp ce balonul era în joc, dar la o distanță la care mingea nu putea fi jucată de niciunul dintre cei doi”. 
  • „În minutul 90, jucătorul Ferran Torres a fost eliminat deoarece a tras un adversar de păr, în timp ce balonul era în joc, dar la o distanță la care mingea nu putea fi jucată de niciunul dintre cei doi”. 

VIDEO. Rezumat: Atletico Madrid - FC Barcelona 0-1

Citește și:

Olandezul dorit de Manchester United e desființat de Wesley Sneijder: „Transferul trebuie să fie o glumă, nu poate fi adevărat”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
alexcp712
alexcp712  •  12 Ianuarie 2023, 08:49

Nu știam că pe Wanda Metropolitano careul gazdelor e la mijlocul terenului :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează