INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Stefano Pioli, antrenorul lui Tătăruşanu, are COVID-19

Stefano Pioli FOTO: GettyImages
Stefano Pioli FOTO: GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 14:26 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 14:30

Testul rapid făcut în acestă dimineață de Stefano Pioli a avut rezultat pozitiv, iar ședința de pregătire a Milanului s-a contramandat.

Încă un caz de COVID-19 în Serie A, la echipa lui Ciprian Tătărușanu. După Ibrahimovici, Hauge și Donnarumma (vindecați între timp), s-a infectat și antrenorul portarului român. Stefano Pioli a aflat că testul rapid efectuat în această dimineață a avut rezultat pozitiv! 

Tehnicianul de 55 de ani e asimptomatic și a fost trimis în izolare la domiciliu, anunță clubul rossonero. Toți fotbaliștii care nu se află în prezent la loturile naționale și au fost examinați pentru COVID-19 au ieșit negativi. Ședința de pregătire de azi s-a anulat, iar antrenamentele pentru meciul cu Napoli se reiau luni.

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL:

Lazio și-a luat avion. Luis Alberto îl atacă însă pe patron: „Dar când se ocupă și de interior?”

O nouă propunere la UEFA! Încă o țară ar putea să organizeze doar ea EURO 2020

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2133315653607049
Stanislav Gusat  •  14 Noiembrie 2020, 19:43

Ce mentionati atita de cicatu si parașuta ceea de tatarusanu????? Ii antrenorul echipei ac milan

Vezi toate comentariile (1)
Comentează