INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Steffen Baumgart, primul antrenor suspect de coronavirus din Bundesliga + alți jucători depistați pozitiv

Steffen Baumgart e suspect de coronavirus // foto: Guliver/Getty Images +31   FOTO
Steffen Baumgart e suspect de coronavirus // foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2020 13:36

UPDATE: Se pare că Steffen Baumgart (48 de ani) nu are coronavirus, ci doar o simplă răceală. Testul pentru coronavirus pe care antrenorul l-a făcut a ieșit negativ. Meciul de diseară dintre Fortuna Dusseldorf și Paderborn va avea loc cu porțile închise.

Bild a anunțat că Steffen Baumgart, de la Paderborn, e la pat în hotel și acuză simptomele specifice coronavirusului. Meciul echipei sale de la Dusseldorf ar putea să nu se mai joace diseară.

Nemții iau în calcul oprirea campionatului începând de marți, dar s-ar putea să fie nevoiți s-o facă chiar în cursul zilei de astăzi, din cauza situației lui Baumgart, primul antrenor din Bundesliga cu simptome specifice COVID-19.

Totodată, FC Nurnberg e al doilea club din Bundesliga 2, după Hannover 96, care anunță cazuri de infectare în lot. 

„Urmare a evoluției virusului, jucătorii, antrenorii și întregul staff au fot supuși miercuri seară unui test. Iar rezultatul a fost pozitiv pentru cel puțin o persoană. La unele teste încă nu avem rezultatele”, au comunicat bavarezii, acum câteva minute, pe site-ul oficial. 

La Hanovra, după Timo Hubers, încă un jucător a ieșit pozitiv la coronavirus: Jannes Horn. De asemenea, au avut de suferit și doi fizioterapeuți. Întreaga echipă e în carantină, la domiciliu.

„Nu știu de ce trebuie să mai jucăm în acest weekend. E o nebunie și trebuie stopată. E în joc sănătatea oamenilor” - Thiago Alcantara, mijlocaș Bayern Munchen

Vezi și: 

Situația la zi în fotbalul european: 27 campionate suspendate din cauza epidemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

După Franța și Germania, și în Anglia s-a spus stop joc: Premier League, Ligue 1, suspendate până la noi ordine! Bundesliga se oprește de săptămâna viitoare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează